onsdag 16. januar 2019

Britannia spa trondheim

Britannia spa trondheim

Alltid lave priser! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa -meny. Finn britannia spa trondheim nå på Kensaq. Bestill hotellrom i dag! Her kan både gjester og medlemmer hente inn ny energi til en hektisk hverdag. From treatments to facilities and spaces for guests and members to focus on themselves throughout the day.


Enjoy the Hotels elegance, comfortable beds and amazing food! Sett av tid til et besøk til hotellets splitter nye spa - og velværeavdeling. Solsiden Spa og Velværesenter har et bredere behandlingstilbud enn vanlige hudpleiesalonger. Hotellet tilbyr et omfattende behandlingstilbud.


Britannia spa trondheim

Velkommen til Kensaq. Og sengen på rommet får (om mulig) terningkast 8! Ta kontakt for mer informasjon om meny og kjøkkenets ­åpningstider. Trondheim og vurdert til av på TripAdvisor.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. A swimming pool, minerals pool and gym are also found on site. The 11th-century Nidaros Cathedral is 6feet away.


Britannia spa trondheim

Nyt en god natts søvn i hotellets komfortable senger fra anerkjente Hästens og våkn opp til en nydelig frokost i ærverdige Palmehaven. Av de 2værelsene er det både Standar Business, Suite og Feminin samt flere rom for allergikere. Gebyrfri hotellbooking. Britannia -ledelsen har testet luksushotell i hele Europa.


Tusen takk til alle gjester, samarbeidspartnere og leverandører som har fulgt oss i tykt og tynt. Og tusen takk til alle ansatte på hotellet. I dag er det den tredje største byen i Norge og tilbyr en rekke friluftsaktiviteter, og historiske steder og attraksjoner.


Jeg har lyst til at vi skal lage en tårnsuite der, sier Odd Reitan under dagens. Nyt velvære i hotellets spa og overnatt på historiske og vakre rom, alt med Midtbykortet som betalingsmiddel. Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.


It provides luxury spa facilities and restaurants. St Olav hotell Norlandia Care MAT Hotell St. Internasjonalt vil særlig kvaliteten på spa -avdelingen og Speilsalen være viktige suksessfaktorer, sier Gjerde.


Britannia spa trondheim

Guests can enjoy a 24-hour room service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg