torsdag 24. januar 2019

Ubalanse i underlivet

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog!


Ved godt stell av intimområdene, holder man på den gode og myke følelsen i underlivet. Til tider kan tørrhet, soppinfeksjon eller små lekkasjer oppstå, og her finner du tips til hvordan ulike plager i underlivet hos kvinner og menn kan lindres og behandles. Både menn og kvinner har sin særegne duft i underlivet som fra tid til annen kan være mindre flatterende. Kløe i underlivet , illeluktende utflod eller en sviende følelse når du er på toalettet, er alle typiske tegn på en veldig vanlig bakteriell ubalanse som rammer en tredjedel av oss kvinner. Ja, du er nemlig ikke den eneste!


Opplever du at det klør og svir i underlivet ? Da kan det være du har fått en soppinfeksjon. Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp, blant annet varme og fuktig badetøy, men det finnes heldigvis enkle og effektive egenbehandlingsråd. Bakteriell vaginose er en skjedekatarr som skyldes en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden. Tegn på hormonell ubalanse 1. Det er tilfeller hvor noen kan holde en sunn diett, men klarer ikke å gå ned i vekt fordi de lider av hormonell ubalanse. Du bruker såpe og vaskeklut når du rengjør underlivet.


Ubalanse i underlivet

Du sprayer med deodorant, parfyme eller bruker lotion med parfyme i underlivet som skaper ubalanse. Du tisser ikke etter samleie. Normalt finnes det en rekke bakterier i skjeden.


Ved bakteriell vaginose har en eller flere av de normalt forekommende bakteriene fått formere seg og dominerer over de andre. Dette fører ikke til noen synlig betennelse, men kjennetegnes ved unormal og plagsom utflod. Vi vet ikke sikkert hva som forårsaker tilstanden, men risikoen øker med ny partner eller ved hyppige partnerbytter. Det kan være flere årsaker til kløen, for eksempel. Andre årsaker til utslett, kløe og svie i underlivet.


Kløe og utslett i underlivet kan oppstå også uten en form for infeksjon, som for eksempel slik som nevnt tidligere kan ph-verdiene i underlivet forårsake ubalanse i underlivet som kan føre til irritasjon, til og med sopp. Tilstanden behandles med medisiner, men kan også gå over uten behandling. Ved riktig balanse i skjeden vil både svie, kløe og ubehag i underlivet bli mindre. Ubalanse i underlivet kan skyldes flere faktorer, f. Sliter med litt ubalanse i bakteriefloraen i underlivet. Er ikke bakteriell vagianose da det ikke lukter som råtten fisk.


Har hatt ubalanse før, og det gikk vekk etter et par uker. Det lukter egentlig ikke så ille, er bare en litt søt lukt og så er utfloden hvitere enn vanlig, men det er som. Dette skyldes opphopning av ufarlige bakterier, men det er ikke en seksuelt overførbar tilstand.


Ubalanse i underlivet

Dette er en ubalanse i skjedens økosystem, sier Ekgren til Kvinneguiden. Symptomer på sopp i underlivet. Sopp i underlivet gir ofte symptomer som det er vanskelig å ignorere eller ikke legge merke til. Vanlige symptomer på sopp i underlivet er hvit utflod med samme konsistens som sur melk eller cottage cheese, kløe i underlivet , svie ved skjedeåpningen og hevelse i kjønnsleppene (kilde: 7).


Har over mange år slitt mye med soppinfeksjoner i underlivet og fått en del behandling for dette. Tror vel det er mye ubalanse som har gjort dette, og jeg ønsker nå å forsøke å forebygge alle plagene som fører til soppinfeksjon og en helt forferdelig kløe. Er forsiktig med sukker da legen tipse. I tillegg gjelder det selvsagt å holde underlivet renslig.


Som KK tidligere har skrevet, holder det å vaske med vanlig vann, og man kan trygt kutte ut såkalte intimsåper. Det er overhodet ikke nødvendig å bruke intimsåpe eller annen såpe når du vasker underlivet. Tyngdefornemmelse i underlivet. Hvilke former for skjedebetennelse finnes det?


Ved skjedebetennelse er den normale bakteriefloraen i skjeden blitt erstattet med sykdomsfremkallende mikroorganismer som bakterier, sopp, virus eller parasitter. De mest kjente er: Gardnerella skyldes gardnerella- bakterien. Den vokser hvis ph i skjeden blir mer basisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg