mandag 14. januar 2019

Klovnen knerten

Klovnen knerten

Elementer i underholdningen er komiske gags, trylling som aldri går helt som det skal uten aktiv medvirkning fra barna selv. Klovnen Knerten - barnasdag. Knerten kommuniserer godt med publikum, engasjerer alle og vet hva som skal til for å få store og små til å le! Kanskje ditt barn får komme på scenen og hjelpe til med tryllingen? I private fødselsdager, på kjøpesentre, juletrefester, bibliotek, barnehager, barnefestivaler, sentrumsdager.


Klovnen knerten

På denne nettsida ligger informasjon om bygda som kan være av interesse for de som bor i Feiring, har en tilknytning til Feiring eller tenker på å flytte hit. Han er en populær klom som tryller og forteller morsmome ting. Alle barna som kommer til biblioteket får en ballongfigur med hjem. Innslag fra Husebymarkedet på Huseby Går Skedsmokorset. Vår nettside bruker informasjonskapsler.


Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Han fjaser og tuller, og gjør forsøk på å trylle, men han mislykkes. Han får hjelp av barna til å si trylleformler mens de holder en finger i lufta. Barnelatteren kunne høres i hele bydelssalen da Fagforbundet Stovner og Stovner Bydel hadde julefest.


Klovnen knerten

TRIST: - Først og fremst er det jo trist at det er noen der ute som kler seg ut som klovner. Vi har opp gjennom årene bygget opp en unik portefølje av forskjellige artister og musikere. Fagforbundet Barn og Oppvekst, Oslo og Grorudklubben inviterte alle kommunale og private barnehager i bydel Stovner, Alna og Groru til å feire barnehagedagen med klovn , trylling og ballonger.


Radio rjukan er verdens eneste radiostasjon med engen perrong, og utenfor stasjkonen treffer radioreporter Odd Terje Mathisen selveste klovnen på vei til toget. Da har en gjeng ivrige barn møtt ham, og det var populært! Dette er en gave fra Barnekreftforeningen.


Klovnen knerten

Foto: Anders Linnerud. En av hovedattraksjonene er klovnen Knerten. Han vil lage ballongfigurer og underholde på Krøderen stasjon, før det blir klovneshow med musikk, trylling og spillopper i stasjonsparken kl.


Han hadde med seg, som seg hør og bør når man er invitert i bursdag, en populær gave. Bjerketun barnehage er en privat énavdelingsbarnehage med plass til barn. Aas eier og jobber som assistent i barnehagen. I mens klovnen Knerten kjører på med komiske sprell, skaper tryllekunstneren VirrVarr magi. Sjørøverne inntar scenen med sang og dans.


Og den fantastiske MPGjr – vinneren, Thea Floer Kulseng, er tilbake og skal opptre med lokale dansere fra Jessheim. På Filmweb kan du kjøpe kinobilletter, se trailere, lese filmomtaler, se bilder, delta i konkurranser og lese filmnyheter. Hele Norges filmportal! Knerten vil også underholde underveis i damptogene fra Krøderen kl.


Supersøndag på Byfesten med MGP JR. Sykehusklovnene er ikke skremt av skremme- klovner. Tivoli, butikker og boder holder åpent, velkommen! Nå er han tilbake med et show som fanger både barn og voksne. Her blir det trylling, ballonger, komiske vitser og verbale stunt.


Han er kjempeflink til å lage ballongfigurer som han gir bort til barna! Ansiktsmalerne gjør barnas fjes om til fargerike kunstverk! Vi avsluttet med klovnen Knerten som engasjerte alle med ballonger og trylletriks.


GLASS Velkommen til en vakker utstilling om norsk designhistorie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg