tirsdag 8. januar 2019

Weekendtur tips

Uansett valg av feriesenter garanterer vi deg opplevelser du sent vil glemme! Action og avslapping. Super Weekendtur med halvpensjon. Velkommen til Kensaq. Finn weekendtur tips i dag!


Begynnelsen på den det nye året øker behovet for energi og inspirasjon.

Vi lengter etter sol og varme, samtidig som mange av oss drømmer om en weekendtur sammen med våre nære og kjære. Med dagens flyrutetilbud og priskamp er det imidlertid mye lettere å få til en weekendtur uten at det tar for mye skade på budsjettet og hverdagens tidskrav. Mindre enn en tre timers flytur unna Oslo finner du disse ti fantastiske destinasjonene. Bor du langt unna hovedstaden, se flere av våre tips til en weekendtur her. Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling.


Norge er fullt av flotte plasser for en weekendtur , både når det kommer til fantastisk natur og kulturelle attraksjoner. Fra Kirkenes eller Svalbard i Nor til Kragerø eller Kristiansand i sør – det finnes definitivt noe for enhver smak. Jugendfest en fin helgeaktivitet.

Vil du slappe av uten å bruke for mange feriedager? Da er det genialt med en weekendtur. Du får ladet batteriene, og kommer hjem med nye og spennende inntrykk. Vi tilbyr weekendtur til både storbyer og våre velkjente sol- og badereisemål. Perfekt for deg som planlegger en spennende og innholdsrik weekendtur eller for deg som skal på langtur.


Her på dinstorbyferie. Helsinki er en liten, vakker og eksotisk by. Du kan forvente heftig uteliv, spennende shopping, kunstmuseer, hektiske markeder og flott arkitektur.


I tillegg til et godt utvalg av butikker i bykjernen finnes det mange bydelsmarkeder i Riga. Centraltirgus er et stort marked hvor du vil finne alt fra levende kyllinger til nips og klær - her får du en opplevelse av duft, lyd og inntrykk fra en annen verden. Riga er perfekt for en kort weekendtur med venner. I nspirasjon til en billig weekendtur.


Det er knapt noe som er så frigjørende som en weekendtur etter en hard arbeidsuke, enten du drømmer om å komme deg en tur i skibakken, kose deg på spa eller bare slå til med en ordentlig runde shopping i et rimelig land. Se våre forslag på weekendtur til klassiske og romantiske storbyer, og andre byer som er vel så romantiske – men langt billigere å reise til. La støvsugeren hvile et par dager og kom deg bort og nyt solfylte kaffebarer og varme spaserturer langs kysten.


Gode, gamle London er og blir en reisefavoritt. Byen har ”alt”, er lett tilgjengelig med Ryanair fra Torp, og billettene er billige. Frister det å reise vekk for en langweekend?

Les om de forskjellige byene å få tips til hvor du bør bo og hva du bør oppleve. Unn deg en herlig weekendtur. Hvorfor reise til andre siden av verden når heftige opplevelser, luksuriøse hotell og unike severdigheter finnes rundt hjørnet?


Jeg og kjæresten planlegger en weekendtur i høst, skal bestille når studielånet kommer tenkte vi;) (lånekassen-den tid den sorg,en må jo leve litt mens en er ung;)) og så skal vi spare lønna. Book din neste weekend i Norden. Har lyst på en by der du kan shoppe deg nærmest ihjel, med mye utvalg og rimelige varer. Tenker da på klær,sko,kosmetikk.


Gode opplevelser blir som kjent enda bedre når de deles, og hundekjøring er intet unntak. En weekend på vidda. Dra på en ferd gjennom vintervakker villmark med et kobbel ivrige trekkhunder som motor ­– en opplevelse som byr på store naturopplevelser og fartsfylt moro og utvilsomt vil sette spor. I Norge finnes det mange fine muligheter til en romantisk weekendtur – ikke bare for naturelskere.


På lange vandreturer i fjellet eller rundt de flotte norske fjordene kan du slappe av og nyte den vakre naturen. Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Andre tips til reisen: - Sjekk ut Vings barnevennlige storbyhotell, Family Comfort-hotell - Husk å ta lekepauser mellom sightseeingen - Pakk alltid med ekstra snacks og vann - Ikke stress - dere er på ferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg