torsdag 31. januar 2019

Skal vi danse argentina

Skal vi danse argentina

Hvis ikke, er denne artikkelen alt du trenger! Tusen takk for et f. Men nå har det sør-amerikanske landet blitt rystet av et nytt dansestunt, som får Escuderos frekke koreografi til å blekne. På grunnlag av stemmene fra et dommerpanel og av stemmer fra TV-seerne, blir ett par stemt ut i hvert program. TV inviterer til dans og årets deltakere spenner fra tidligere idrettshelter til tidligere Farmen-deltakere. Bonus: Perfekt Aylar.


Skal vi danse argentina

Sør-Amerika er mer juicy enn i Norge. Skam Latino 43views. Dommerpanelet for denne sesongen bestod av Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson.


Her danser norske kjendiser med profesjonelle selskapsdansere og blir vurdert av et dommerpanel og av TV-seerne. Skal vi danse hadde premiere 1. Vi gleder oss til å se dem stråle på parketten i hele høst, sier programredaktør Jarle Nakken i en pressemelding. Programledere er Anders Hoff og Katrine Moholt, og i dommerpanelet sitter Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson.


Deres dansetradisjoner gikk også i stor grad til grunne, selv om enkelte elementer fremdeles finnes i folkemusikken. Argentina har hatt sine problemer det siste århundret, med brutale militærdiktaturer, arbeidsledighet, Falklandskrigen, korrupsjon og en inflasjon som la landets økonomi i ruiner. Forrige lørdag fikk han sin hittil laveste poengsum, men.


I Miniklubben hos oss får barn i alderen 3-år sitt første møte med dans og danseskolen. Her leker vi og har det moro til musikk, og får gjennom disse kosestundene en naturlig innføring i dans og rytme. Vi har to alderstrinn.


Skal vi danse argentina

Leo Doria, født i Rio de Janeiro, er kulturell agitator, fotballentusiast, visjonær, leder og redaktør for Heia Brasil, redaktør for nettavisen for det brasilianske miljø i Norge Preto no Branco, seniorrådgiver i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet og drømmer om dagen alle nordmenn skal vite at det er mye mer i Brasil enn fotball og samba. Det er en vekst på 104. I kveld klokken 19. Dette er danseskoene som skal pryde føttene mine i kveld. De av dere som kjenner til dans skjønner med en gang at jeg skal danse en latindans i disse skoene.


Se alle episodene her. TV Play, Nett-tv Play. Serienytts premierekalender gir deg svaret på når serier, filmer og programmer har premiere på TV og strømming. Her møter man kjendiser og profesjonelle dansere, som kjemper om retten til å kalle seg det best dansende paret i landet de deltar i. I fjor var det Adelén som vant.


Skal vi danse argentina

To helt nye danser, så det ble en del frustrasjon. Aldri hadde vi vel trodd at vi skulle få fire tiere nok en gang! I tillegg til to nye danser, så hadde vi det litt moro i kulissene da vi spilte inn en artig 70-tallsvideo! VGTV på facebook Send oss din video Hjelp. Med seg på parketten hadde hun dansepartner Jørgen Nilsen.


Når vi har kommet så langt i programmet handler det ikke lenger bare om dans , men om formidling, det å skape engasjement hos seerne, og det har ikke Thea klart hos meg. Thea er flink, det er udiskutabelt, men siden jeg ikke blir fenget av henne, er det likegyldig for meg om hun er med videre, eller ikke. I september er danseprogrammet tilbake på TV2.


Kanalen har blant annet valgt å ta med kjendiser seerne kunne følge i årets Farmen kjendis. For her finner vi både Frank Løke og Aune Sand på listen. Selskapsdans er i utgangspunktet “social” dans , der man med pardans hygger seg på dansegulvet til alle typer musikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg