torsdag 27. mars 2014

Baby 3 mnd forkjølet

Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter. Vår kunnskap - din trygghet. Se mer og kjøp her! Derfor er det viktig å holde luftveiene åpne når babyen er forkjølet , sier farmasøyt ved Komplett Apotek, Kari Sivertsen.


Tett nese hos baby - Det er heldigvis ikke så ofte at spedbarn blir forkjølet , men når de blir det er det kanskje særlig nesetettheten som er plagsom. Små barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet. En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk krupp.


Som de andre sier så er det ikke nødvendig å gå til legen så lenge baby ikke har feber og drikker som normalt. Pass på at baby har våte bleier i løpet av dagen. Min lille snuppe har vært forkjølet både rundt uker og igjen rundt mnd og har gitt henne mat, kos og hvile.


Drypper med både morsmelk og saltvannsdråper. Babyer får veldig lett feber, så du trenger ikke bekymre deg før feberen er over 40. Er den over kan man jo kanskje gi en paracet. Gutten min på mnd er også forkjølet.


Har kjøpt saltvannsdråper til Nesen når den er tett. Også føler jeg at man må se allmenntilstanden an. Jeg blir alltid forkjølet ,. Men ja, det er nervepirrende nok å være gravid de første mnd om man ikke skal ha slike bekymringer i tillegg. Hei, jeg har en baby på mnd som er godt i gang med grøtspising og diverse andre ting. Forkjølet , tett i brystet og pipete i pusten.


Jenter veier i gjennomsnitt 5. Vi gjengir gjennomsnittsvekt og -lengde. Normalverdiene for jenter er vekt mellom 4. Det er ikke moro å være forkjølet , og man synes litt ekstra synd på de aller minste. Her er hjelpen du trenger. Plusstid gir deg seks tips som hjelper. Det er ufarlig å vaksinere et barn som er forkjølet eller er litt ute av form på andre måter.


Men det er vanlig å utsette vaksinasjonen ved akutt sykdom og ved feber over grader, sier overlege Ellen Furuseth ved avdeling for vaksineforebyggbare sykdommer ved Folkehelseinstituttet. Har en fire uker gammel baby som har vært forkjølet i litt over en uke, men det har kun vært snørr, ingen feber og hun har hatt god matlyst og god allmenntilstan har til og med begynt å smile Så eneste jeg har gjort er å dryppe nesen med saltvannsdråper og suge vekk evnt snørr med nesesuger. Gratis frakt fra 6kr. Search For The Baby.


Så godt som hele befolkningen rammes en eller flere ganger i året av forkjølelse. Barn har 7-forkjølelser i året, mens voksne har ca. Barn fra et halvt til år rammes spesielt ofte.


Spedbarn (under måneder) blir sjelden forkjølet. En vanlig forkjølelse går normalt over av seg selv etter en ukes tid. Babyens utvikling, måned for måned. Når babyen er rundt måneder, gjør babyen en ny oppdagelse: Hånden sin.


Din babys bevegelser. Griperefleksen forsvinner også på denne tiden. I begynnelsen skjønner han ikke at hendene tilhører ham. I dag er min lille frøken mnd , og i går var vi på kontroll Hun ble godkjent, og veid og målt i flere retninger. Tenkte vi kunne skrive litt nesten slik som vi gjorde etter ukers kontrollen.


Våknet til at babyen min på Mnd er tett og snørrete. Fryser ikke lenge, men i små perioder. Helt til jeg blir varm igjen, liksom. Holder det som sagt sånn mer eller mindre hele dagen.


Vel, det finnes naturligvis dager hvor det er så sinnsykt varmt, at jeg må ha med meg liter vann og et hånkle for å holde både temperatur og svette på et noenlunde normalt nivå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg