fredag 28. mars 2014

Mensen etter ma

Mensen etter ma

Men fytti, aldri blødd så mye med mens før blødde jo like mye nå som da jeg tok cytotec. Sorry detaljer men det var så mye koagler og slim, ikke hatt sånn før under mens. Håper el kommer når den skal! Mensen , Tante Rø Uka, Perioden.


Ikke så kjært barn har mange navn. I det siste har mensen endelig kommet litt frem i lyset, blant annet med den blodferske norske boken om mensen. Den kommer når et modnet egg fra eggstokken ikke har blitt befruktet etter at det ble sluppet fra eggstokken to uker tidligere.


Når jenta har kommet godt igang med puberteten, vil eggløsning starte. Begynner å bli rimelig lei av og vente på mens. Var da uker på vei. Fosteret hadde vært dødt siden uke 9. Fikk cytotec for å få. Etter hva jeg har lest så tror jeg mensen ofte kommer 1-uker for sent etter en abort ved uker.


Mensen etter ma

Men for andre kan det også gå måneder før kroppen er i lage igjen, spesielt etter medisinsk abort regner jeg me siden kroppen da har fått i seg medisiner som kan påvirke den naturlige hormonbalansen. Når jeg hadde en abort i sommer, så hadde jeg klumper og mye blod den første mensen , men kun de to første dagene (mest den første). Hvorfor får mange sug etter sjokolade under mensen ? Er det forskjell på First Price vs.


Jeg har fått mensen to ganger i en måne er det normalt eller farlig? Jeg har ikke hatt mensen på veldig lenge og jeg har ikke hadd sex så jeg lurer på hva som har skjedd. Har ikke naturlig mens. Etter at hormonet i spiralen er brukt opp har man fortsatt en spiral uten hormon – det er også et brukbart prevensjonsmiddel.


Anbefalingen er altså å skifte etter ca. Jaydess, Levosert) eller ca. Mirena) – men det skjer ingen brå endringer ved tre- eller femårsskiftet. Måtte på toalettet en gang i timen hvis ikke gikk det galt. Etter MA uke som endte i utskrapning av morkake fikk jeg igjen mensen fem uker etter utskrapningen.


Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen , er en månedlig blødning fra livmoren hos jenter og kvinner i fruktbar alder som ikke er gravide. Menstruasjonen er en del av menstruasjonssyklusen, som er en fysiologisk syklus, det vil si et regelmessig gjentatt forløp i kroppen, som er styrt av kjønnshormoner. Hvis du har tatt ut en hormonspiral vil det ofte komme en blødning etter noen dager.


Mensen etter ma

Etter en måneds tid er blødningene tilbake til det vanlige, opplyser Moen. Hvor lang tid tar det å få tilbake mensen etter at du har født et barn? Uten mensen hadde ikke vi mennesker vært til.


Likevel er menstruasjon et tabu som hindrer et verdig liv for mange jenter og kvinner. Boken har flere bidrag med erindringer om den første mensen som bekrefter alt det usagte og fortiede, igjen og igjen: En ung jente alene, på badet, noe mørkt brunt i trusen – noen jenter vet. Hormonspiral etter 40.


Det er ikke bare kroppens evne til å ta til seg trening som svinger fra uke til uke for oss kvinner. Hvor vanskelig eller lett det er å gå ned i vekt, spiller også inn. En amerikansk undersøkelse viser forandringer over hele menstruasjonssyklusen i to uavhengige grupper av. Det er normalt å få menstruasjonssmerter og blødning de første dagene etter at spiralen er satt inn, og noen har smerter som kommer og går et par uker etterpå.


Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alle artikler er publisert med dato – enten for opprettelse av dokumentet eller revidert dato. Nyhetsartikler og intervju som er eldre enn to år, er merket med dette. Unntaket gjelder kvinner som av medisinske årsaker ikke bør bli gravide (hvor det er fare for liv og helse), kvinner som ikke tolererer annen prevensjon og de som omfattes av spesielle vilkår for sterilisering etter særskilt tillatelse, det vil si ved inngrep etter vedtak i steriliseringsnemnd. Hvor lenge etter eggløsning kan man bli gravid?


Det er mulig å bli gravid 1-dager etter eggløsning. Etter samleie bruker sædcellene ca timer for å nå egget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg