onsdag 26. mars 2014

Vertshuset den gyldne hale

Vertshuset den gyldne hale

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Velkommen, velkommen til store og til små, til vårt vertshus Den Gyldne Hale hvor vi bruker tegn og tale. Vertshuset den gyldne hale - 1. Uttrykket består av vokaler og konsonanter. Jeg husker den godt jeg da, men dessverre er jeg ikke så inmari for alt for mange repriser.


Hvorfor ikke oppfordre at di lager en ny med tegn og tale, litt mer moderne. Du søkte etter vertshuset den gyldne hale i kryssord-ordboka. Vi fant løsningsforslag som matcher kryssordsvaret vertshuset den gyldne hale. Også denne kalenderen jubilerer i år! Tror ikke jeg har hatet julebarnetv så intenst noen gang som da den gikk.


Foruten fru Pigalopp og juleposten. Det er helt greie måter å ta livet av barn på å ønske det der tilbake på skjermen. Av vi blir sept :) 3. Vær så god og kos deg masse, spre gjerne videre. Jeg, André, står for alle videoene. Men jeg eier ikke rettigheter, det tilhører NRK.


Vertshuset den gyldne hale

Men siden de ikke gidder å selge det, så anser jeg det som at det er greit å legge ut video. Og i samband med at eg fyller tomme innlegg på Filmdagbok, skriv eg nokon velvalde ord om denne serien år seinare. I årenes løp har det hver desember blitt vist mange flott julekalendere på NRK. Tenkte å fortelle dere hvem som er mine favoritter. Snøfall er årets julekalender.


Hennes høyeste ønske er å ha en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julenissen. Det nærmer seg jul og Julekongen er årets julekalender på NRK Super. Serien har blitt vist hele tre ganger siden da. Gothia Elsker forumet.


Vertshuset den gyldne hale

Jeg husker egentlig veldig lite av denne serien også, men jeg husker at det var et hotell på grunn av nøklene i resepsjonen pluss at de laget en collage av papirhender. Noen andre her som savner den serien. Barne-TV-program gjennom tidene.


With Kari Simonsen, Per Jansen, Hanne Enerhaugen, Ronny Nilsen. Julestua med Skipper og Trygve 1. Jul på Sesam stasjon 2. The Julekalender 15. TEGNSPRÅK KALENDER Juleaktivitets- og underholdningsprogram for barn. I adventstiden besøker vi vertshuset Den Gyldne Hale. Der snakker alle tegnspråk, slik at også hørselshemmede kan følge med.


Digitale bøker fra bokhylla. Men fortvil ikke, stort engasjement blant seere førte til at NRK gjorde den koselige julekalenderen tilgjengelig på nett-TV. Og det er helt gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg