mandag 24. mars 2014

Hvor sikker er en graviditetstest

Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett.


Finn laveste nettpris her. SVAR: Hei jente på år, fint du skriver til oss når du lurer på dette. De fleste testene som blir solgt i dag er svært følsomme for graviditets hormonet Hcg, dette hormonet produseres bare nå. Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest ? Da er du ikke alene. Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om testen tas på morgenen eller ikke.


Her får du informasjonen du trenger. Det finnes tester som reklamerer for at man kan få positivt svar i opptil fire dager før forventet menstruasjon, men jordmor ved jordmorsiri. Siri von Krogh, anbefaler å ikke teste så tidlig.


Hjemmetestene består altså av en strimmel som skal dyppes i urin for å måle mengden av HCG. Noen minutter senere kan resultatet leses av. Noen av testene kan være vanskelige å avlese, men som hovedregel kan det sies at en strek er en strek.


Sier testen at en strek er lik graviditet, vil selv en svak strek bety at det er HCG i urinen. Jeg skulle have haft min mens. SPØRSMÅL jeg lurer bare på hvor sikker en graviditetstest er med tanke på når du tar den?


En positiv test er mere sikker end en negativ test. Har du et billede af den? Men i hvert fald kæmpe kæmpe tillykke til dig og manden med den lille spire. Især når der er to kraftige streger med det samme.


En nakkefoldsscanning foretages i 11. Man ser især på størrelsen af en lille hævelse af barnets nakke, en væskebræmme, som kan give et fingerpeg om at her er en risiko for at barnet har Downs Syndrom. I princippet kan du selvfølgelig tage en graviditetstest , lige når du vil.


Hvor sikker er en graviditetstest

Du kan nemlig købe pålidelige graviditetstests i håndkøb. Men hvis du vil have så sikkert et resultat som muligt – op til 9 – er det en god ide at vente til efter, din menstruation er udeblevet. Der er også nogle tests, hvor du bruger en lille skål til at opsamle urinen me man basalt er princippet det samme. Oftest er det bedst at bruge morgenurin til testen, da din urin er mere koncentreret om morgenen.


Men det afhænger af den pågældende graviditetstest , hvornår du bør bruge den, så læs vejledningen grundigt. Digital graviditetstest. Vil du finne svaret med en graviditetstest , men er usikker på når?


Spørsmålene er mange når det kommer til graviditetstester. Når skal egentlig man ta en graviditetstest ? Hvilke tester er de beste, sikreste, billigste? Her gir vi deg svarene! Hvordan fungerer den? Fra kr pr stk.


Godkjente graviditetstester for profesjonelle og hjemmetesting. ISO, FDA og CE godkjent. Norsk bruksanvisning følger med graviditetstestene. Les mer om graviditetstester, og hvilken test du skal velge. Testene finnes å få kjøpt på apotek, i enkelte dagligvareforretninger og på nettet.


Som utgangspunkt skal alle testene vise resultat ved en viss hormonmengde i urinen. Sørg for å holde testen i urinstrålen i 5-sekunder, så du er sikker på at hele den absorberende delen graviditetstesten blir våt. Det anbefales at du holder testen i urinen i sekunder.


Alternativt kan du også samle opp urinen i et beger – dette er dessuten nødvendig når du tester med en graviditetstest utformet som en strimmel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg