fredag 14. mars 2014

Hjemmelaget mat

Hjemmelaget mat

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Velkommen til vår hjemmeside. Du har funnet hjemmesiden vår - velkommen skal du være! Vi vil legge ut flere artikler etterhvert. Ta gjerne en kikk innom igjen om ikke så lenge!


Hjemmelaget er best. En kopp varm, hjemmelaget solbærtoddy på skitur en kald vinterdag smaker utrolig godt. Husk at hjemmelaget saft kan brukes til mer enn drikke.


Server varm kirsebærsaus over iskald is eller lag barnas favorittgelé. Gelé lager du ved å tilsette gelatin i saften. Server med en deilig vaniljesaus, og du har en flott dessert. Du kan også prøve å bruke granola som topping på kaker. Mat tilpasset hver beboer og årstiden.


Hjemmelaget mat

Da mat er viktig for våre beboere, så tas de med på råd og kommer med ønsker til menyer, type julekaker, hva man er vant med å spise og drikke i høytiden o. Jeg har fått en ny favoritt på koldtbordet! Denne får virkelig føtter og gå på ombor må lages ny flere ganger i uka. Noen typer urter er mer velegnet til tørking enn andre, så som oregano og timian. Men i denne oppskriften er alt lov, det tar bare lengre tid å tørke saftigere urter.


Egg, mel og litt salt er alt hva du behøver for å lage hjemmelaget pasta. Her viser vi deg hvordan du ved hjelp av en pastamaskin enkelt tryller frem tynne pastaplater, som du videre kan lage pastaplater, spagetti og tagliatelle av. Margit Vea er faglærer i ernæring, helse og miljøfag og har en master i helsefremmende arbeid med barnemat som tema. Hun har skrevet flere kokebøker og har egen matspalte i Aftenposten Junior, samt egne matserier på MatkanalenTV. God hjemmelaget sennep passer fint som en liten gave både til jul og ellers i året.


Hjemmelaget mat

MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter. En matblogg hvor hovedfokus er på enkle oppskrifter, basert på sunne, friske råvarer. Kortvarig salg av mat. Alt matsalg som ikke er av privat karakter skal registreres hos Mattilsynet. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter.


Oppskrifter til enhver anledning. Her går det mange for dagen, så dette tror jeg er vært et forsøk. Takk for koselig hilsen hos meg. Jeg synes og det er festlig å se hvordan de steller og styres , hvem som er sjefen og de mer beskjedne.


Det er mye kjærlighet i god mat ! Lag den døgn før den skal serveres. Bland alle ingrediensene, unntatt det som skal til sukkerlaken, i en stor gryte og kok opp. På Venabu Fjellhotell får du norsk tradisjonsmat og ikke minst hjemmelaget mat. Vi tilbyr dessuten vegetarmat.


Les mer om vår matlaging her. Stedet for go hjemmelaget mat , og det perfekte lille avbrekket. Lierkroa holder til i sine gamle velkjente lokaler (Lierbakkene 12).


Her kan du nyte hjemmelaget mat etter gammel tradisjon i de sjarmerende lokalene som etter hvert har blitt et lokalt landemerke. Bare Bra Barnematbloggen. Her får du masse geniale tips til den første babymaten! Du får lære mer om jern, hvor mye mat babyen din trenger når den skal begynne å spise fast føde, og du finner steg for steg guider til hvordan du enkelt kan lage barnematen selv.


Kall det hjemmelaget knekkebrød eller frøkjeks – jeg synes det er en blanding av de to. Sprø kjeks, med masse frø og godsaker. Og tenk at det er såååå enkelt å lage!


Ingrediensene blandes sammen til en våt deig og settes til side for å svelle. Legg et stykke bakepapir på et stekebrett og hell deigen over på den. Nå kan du lage din egen fuglemat i forskjellige figurer og henge ut til småfuglene i vinter.


Bland fuglefrø og delphiafett, ha det i pepperkakeformer, ta i en snor og heng ut til fuglene. Jeg fikk rundt stk av denne oppskriften. Lag rull ved å bruke en tynnribbe.


Alle bildene og tekstene på denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett og tilhører Mat for alle dersom annet ikke er nevnt i innleggene. Det betyr at du ikke kan bruke tekst og bilder uten min tillatelse. Vår spesialitet er gravet elgfilet med urtedressing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg