tirsdag 11. mars 2014

Alle stjernetegn

Alle stjernetegn

Alle stjernetegn – find dit her. Stjernetegn er bestemt ift. Er du født i Væren? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte.


Alle stjernetegn

Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri. Det betyr at prosent av oss er født i et annet stjernetegn enn det vi har trodd. Det er dårlig nytt for alle som har tatovert stjernetegnet sitt.


Sjekk ditt egentlige stjernetegn nederst i saken. Liste over stjernebilder er en liste over de offisielle stjernebildene, fastsatt av Den internasjonale astronomiske unionen (IAU). Inndelingen er lagt slik at hele himmelen er dekket av ett og ett stjernebilde.


Hver stjernetegn er inddelt i 30° af ekliptika, og de dele udgør således tilsammen 360°. Startpunktet for denne inddeling plejer at udgå fra Solens position ved forårsjævndøgn. Noen som kan oversette disse for meg?


Tydning af stjernetegn er for alle. Vidste du, at Madonna bruger en astrolog til at få rådgivning? Ronald Reagan havde en fast astrologisk rådgiver i det hvide hus – og det samme havde Eisenhower.


Alle stjernetegn

Og de er ikke alene – mange kendte bruger astrologien til at guide dem igennem en hverdag, der kan synes rodet og uoverskuelig. MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22. Væren (Aries) Væren (fra latin Aries) er et stjernetegn og et stjernebilde. Mennesker født mellom 21.


Les mer om Væren Steinbukken (Capricorn) Steinbukken (på latin Capricornus) er et stjernetegn og et stjernebilde. Par med motsatt stjernetegn De stjernetegnene er delt inn i et sirkulært vektorsystem. Hvis partneren din sitt stjernetegn er rett overfor ditt, kan dette bli en veldig bra match.


Ifølge Edut kan dere være to rake motsetninger som ikke ønsker å ha noe å gjøre med hverandre, eller så kan du være yin-en til hans yang. Vekten trenger å føle at alle liker den, et behov som også gjør den ekstra sårbar. Den stoler automatisk på alle den innleder et forhold til og tror det beste om vedkommende, helt til hjertet blir knust av noen som ikke lever opp til de høye forventningene. Vektens behov for å bli likt av alle gjør at den har vanskelig for å si ’nei’. De stjernetegn er ligesom forskellige typer eller profiler om man vil, og med viden om disse stjernetegn er det både mere spændende og også lettere at forstå, hvordan vi mennesker er forskellige.


I oldtidens astronomi ble ekliptikken inndelt i tolv deler som solen, månen og planetene beveget seg gjennom i løpet av året. Fødselsdatoen bestemmer hva slags stjernetegn man er født i. Her ser vi på stjernetegn som IKKE passer sammen. Horoskop kan avsløre om dere er en god match.


Finn ut om dere er en dårlig match ifølge stjernene! Hva slags stjernetegn som er ascendant sies også å ha innvirkning på hvordan man forholder seg til utfordringer man møter. Ascendanten sies å ha betydning for personligheten og hvordan man opptrer utad.


Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg