torsdag 13. mars 2014

Muffins med glasur

Oppskrift på cupcakes med ostekrem gir ca. Forskjellen mellom cupcakes og muffins er at muffins er et bakverk i porsjonsform, mens cupcake er en kake i porsjonsform. Muffins hører med når det er barnebursdag! Uansett om du skal bake til barnas bursdag eller til andre festlige anledninger, er muffins alltid populært. Variasjonsmulighetene er dessuten uendelige, og du kan fylle og toppe dem med dine favorittsmaker.


Velg og vrak blant mengder av oppskrifter, tips og inspirasjon.

Saftige og smakfulle muffins er perfekt til bursdager eller andre anledninger. Denne grunnoppskriften gir deg cirka muffins og kan tilsettes det du har lyst på for å lage dine favorittmuffins. Alt fra blåbær og revet sitronskall, til sjokoladebiter og peanøttsmør gjør seg godt i muffinsene.


Sjokolademuffins med sjokoladekrem - eller Sjokoladecupcakes om du vil - er supert å kose seg med denne siste helgen i januar! Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. Luftige vaniljemuffins er alltid like populært.


Disse er toppet med rosa smørkrem.

Varianten med eggehvite er litt sterkere enn den med vann. På den annen side kan man spørre seg om hvor sterk glasuren behøver å være? Dersom du skal lime ting sammen, kan det være et poeng. Ellers er det hipp som happ.


Melisglasuren uten egg er derimot selvsagt et godt valg om noen som skal spise glasuren , er allergisk mot egg. Tilsett ett og ett egg og rør godt mellom hvert. Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med melk. Fordel røren i store muffinsformer.


Bland sammen melis og vann. Smør glasuren på muffins før servering. Grunnoppskrift på lyse muffins er superenkel å følge. Bruk gjerne muffinsbrett, og server i bursdag og til fest.


Pynt med glasur , bær, nonstop eller nøtter. Nesten som i New York, der vi finner de kjente cupcakes. Små kaker for fine damer i farten. Kanskje dette kan duge?


Om ikke muffins er all verdens vanskelig å få til med denne oppskriften, så kan tilbehøret kreve sin mann eller kvinne.

Men mye av pynten kan lages i god tid i forveien. Kilde: Adresseavisen. Lyse muffins med hvit sjokoladeglasur er enkle, saftige muffins med søt og god smak.


Hvit sjokoladeglasur er prikken over i-en, og barna kjemper om å få slikke bollen. Jeg bruker bestandig muffinsformer som jeg setter oppi brettet. Blåbærmuffins med topping Bursdagsmuffins til prinsesser, astronauter og pirater Eplemuffins med blåbær Jordbærcupcakes og matchende cupcakessko Stjernemuffins med blåbær, bringebær og stivpisket kremfløte Sjørøvermuffins med sitronkrem Magnolia Bakerys Vanilla Cupcakes Sjokolade cupcakes med sitronkrem Sjokocupcakes med.


Stroh-rom eller konditor-rom. Dette vil gi en mer profesjonell smak på glasuren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg