mandag 31. mars 2014

Rens til vaskemaskin

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Direkte fra eget lager til lavpris. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Rens til vaskemaskin

Du har kanskje lagt merke til at det finnes en luke til vannpumpen nederst på vaskemaskinen. Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Her finner du også filteret til vaskemaskinen.


Bak luken er der et lokk som kan skrus av. Her samler det seg gjerne opp mye hår og støv, men også småting som mynter og hårnåler. Sjekk at det ikke ligger noe her som kan blokkere eller skade. Husk at jo oftere du vasker vaskemaskinen din, jo mindre møkk er det i den og desto lettere blir rengjøringsjobben.


Du trenger heller ikke å investere i maskinrens for å få vaskemaskinen ren. Et velkjent kjerringråd er å bruke 1-dl hvit mateddik i den tomme vaskemaskinen , og kjøre et 90-graders vaskeprogram. Sett maskinen på det varmeste programmet (uten klær i såklart) og la eddiken gjøre jobben med å fjerne gamle såperester og annet gruff. Kjør til slutt maskinen en runde på lavere temperatur for å få renset skikkelig ut.


Hvis man ikke tar vare på den, kan det gjøre at den ikke virker ordentlig slik at den kan vaske klærne dine. Det anbefales at man rensker både vaskemaskinen og oppvaskmaskinen med jevne mellomrom. Noen av de helt nyeste vaskemaskinene kan være selvrensende. Har man ikke en slik maskin, er det litt av en jobb å vaske maskinen for hånd. Den er full av kriker og kroker der det nesten er helt umulig å komme til.


Rens til vaskemaskin

Man får også kjøpt vaskemaskin - rens. Slik renser du vaskemaskinen. Start med å rense lofilteret. Kjør en vask på grader med vaskepulver uten klær. Gjenta vasken to til tre ganger til det ikke setter seg mer skitt i lofilteret.


Rens lofilteret igjen. Tjek vandets hårdhedsgra og dosér sæben derefter. Brug kalkbinder, hver gang du vasker, så kan du dosere sæben til blødt vand.


Det skåner miljøet, og forhindrer kalk i maskinen. Når en bruker maskinrens til vaskemaskin , skal en vaske vaskemiddelskuffen og gummiringen først. Jeg har brukt det, og synes det funket. Velkommen til Dinsides diskusjon.


Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Mer om vilkårene her. Men det vi vet om bakepulver, er blant annet at det gjerne brukes for å fjerne vond lukt fra alt fra innrøykede rom til matavfall, så jeg er meget forhåpningsfull.


Rens til vaskemaskin

La vaskemaskinens luke stå åpen når du ikke vasker. Vi har ingen avgifter og du får fri frakt. Avhengig av hvor ofte du vasker klær, anbefales det at du avkalker vaskemaskinen 2-ganger i året.


Når trevlesien er fyldt, kan din vaskemaskine ikke centrifugere, og derfor skal den trevlesien renses og tømmes. Se i videoen hvordan man gør. Gummiringen rundt åpningen til vaskemaskinen er der for å samle opp små gjenstander, som kronestykker, knapper, strikker osv.


Denne samler også på ting som skitt og lo, og er ofte svært fuktig. Oppvaskmaskinen og vaskemaskinen er to apparater vi alle har blitt litt avhengig av. Men hva gjør du når disse tingene, som skal vaske alt rent, bare gjør det mer skittent?


Klærne lukter sure og ser kanskje ikke ut som de er vasket, og glassene i oppvaskmaskinen har festet til seg den samme innestengte odøren som du kjenner når du åpner døra til maskinen. Norges raskeste nettbutikk! Med jævnlig rengøring tre til fire gange om måneden undgår du dette.


Alltid lave priser. Hvis du til tider vasker ekstremt skittent tøy, eller maskinen vasker dårligere enn normalt, har de godt av en rens. Men du trenger ikke spesielle rensemiddel. Vanlig sitronsyre er effektivt, mer miljøvennlig og rimeligere. Ha litt i såpekammeret og vask en omgang med varmeste program.


Som medlem av Elkjøp Kundeklubb får du for på alt rengjøringstilbehør. Vi spanderer den rimeligste. Rabatten blir trukket fra i handlekurven - Husk at du må være logget inn og ha meldt deg inn i kundeklubben for å få rabatten. Ta vare på vaskemaskinen. Kommunikasjonssjef i Bosch og Siemens Hvitevarer, Katrin Ohlander, forklarer til bonytt.


Det er veldig viktig å ta vare på vaskemaskinen , og vår erfaring viser at dette er ofte noe forbrukerne glemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg