onsdag 19. mars 2014

Ha en fin dag dikt

Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt. Les og nyt dikt på Internett mens De kan! Blafre møtte kunstner Ståle Gerhardsen i duskregn en sensommerdag i Nord-Norge.


Ha en fin dag dikt

Det tok ikke lange tiden før vi skjønte at vi måtte leke sammen. Produktene du ser her er produsert i et begrenset antall. Sikre deg denne unike BLAFRE-serien i dag ! Ste sms dikt - Generell debatt - Kvinneguiden Forum 22.


Hopp opp til toppen av siden Oversikt over alle diktene p dikt. Det skulle ha vrt en fin dag - 26. Jeg tenker ikke p duggen Jeg tenker ikke p vannet Ikke p luften Ikke p gresset Ikke p. Mange fine dikt her! Du spørr om yndlingsdikt eller sitat, her får du mitt – av Kolbein Falkei han har mange gode men dette synes jeg treffer godt, både i glade og triste dager ! Se mer av Ord og dikt , skapt for å deles på. Til lykke med farsdagen.


Ha en fin dag dikt

Vi er stolte over å ha deg som far. Ha en skremmende fin dag. Alle har en far, men jeg har den beste. Takk for at du hjelper meg å mestre nye ferdigheter.


Dersom du er på utkikk etter dikt til far, kan du finne flere forslag på denne siden: Dikt til far. Jeg har en stund prøvd å få til slik at kommentaren fra meg, kommer under det aktuelle innlegget. Har hørt fra flere at det gjør de ikke hos meg. Så jeg har prøvd ut flere forskjellige alternativer, og i den forbindelse har jeg kanskje rota det til…For i går kveld var det plutselig helt stille med kommentarer fra dere på innleggene jeg la ut! Det var dikt og vitser og man MÅTTE bare vidresende de.


Ha en fin dag dikt

Du fikk samme diktene g pr. Dette kaller jeg HARRY,men det er muligens en ny mobilgenerasjon? Før så fikk jeg mld etter å hamottatt vits eller dikt med såørsmål om jeg hadde fått det. Og takk skal dere ha.


I dag sender jeg et inderlig følt dikt fra en som sendte det inn til meg i dag morges. Du er et sår i hjertet mitt med plasterlapper på. Det såret har jeg laget selv for lenge siden nå. Det er et ganske lite sår og gjemt bak mang en dør. Men hver gang tanken går til deg så kjenner jeg det blør.


Bezoek het concert van A- Ha op november in Amsterdam. Reserveer nu uw Tickets! Tickets voor A- Ha zijn nu online te bestellen. E-tickets voor alle topplekken. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Det var ingen som møtte meg ved porten og fortalte små gode historier om hva frøkena hadde gjort iløpet av dagen. Har du hatt en fin dag vennen? Svarer var kort og enkelt.


Hva har du gjort da? Dagens Dikt Et daglig dikt til glede. GOD TORSDAGS MORGEN: Karin Boye er en dikter jeg liker godt. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


HA EN FIN - FIN DAG ! I dag har vi en dag da vi virkelig har troen på at nå skjer det, men mars mnd. Likevel i dag skinner jeg i kapp med sola og tror på alt godt. Noen som sitter på slike dikt ? Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt.


Ha en fin dag dikt

Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg