fredag 7. mars 2014

Hvilken uker er det

Det viser både hvilken uke det er nå, ukedag, måned og år. Er du ute etter en norsk kalender med ukenummer, helligdager og navnedager, kan du også finne den her. Dette nettsted er ideelt for de som planlegger en ferie, ferietur og trenger å. Uke begynner mandag 27.


Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr.

Få et enkelt og direkte svar på hvilken uke det er. Som anbefalt på Krisemøte i uke 38. Finn hvilken uke det er og hvilke datoer i en uke , hvilket år som helst med uke -kalkulator fra timeanddate.


Amundsen utdyper at alle år har litt av uke i seg, og at det i praksis ikke har noen betydning. Det man må gjøre er å telle fortløpende uker til det er samlet opp nok dager til å legge til en hel uke , forklarer han. Jeg tenker mye på fødselen og er bekymra for å ikke klare å fokusere positivt når det først er i gang.


Synes også det er spennende å kjenne den lille såpass mye i magen, og kan virkelig ikke skjønne hvilken kroppsdel som er hvor!

I hvilken uke er vi i? Hvilken måned er man i? Glemt om dagen du møtte din kjære var en onsdag eller torsdag? Kanskje julaften faller på en søndag i år eller 17. Fyll inn dag, måned og år, så finner du svaret. Vises ikke ukenummeret? Ukenummerkalkulatoren krever at javascript er påslått i nettleseren.


Altså jeg er i uke nr. Syns det er litt forvirrende og jeg hører forskjellig hva andre mener er riktig. Er uke og nå er jeg ganske lei #128584; Stor mage, andpusten, ingenting av klær passer, hvertfall gått opp str (xs til m) så har lyst å handle inn alt nytt, men tørr ikke da det ikke er lenge til fødsel #128556; Aner ikke hvordan kroppen blir etterpå, så sprader for det meste i mannens boxer og bruker amm. Nøyaktig hva det innebærer vites ikke, men det er naturlig å tro at vi får høre noe om nye produkter.


Sonos med innebygd batteri. Den ene høyttaleren er en bordlampe med Wi-Fi-høyttaler – den andre en bokhylle-høyttaler. Begge støtter AirPlay 2. Derfor er det ofte behov for å vite hvilken uke du er i.

Høstferien kan for eksempel være i uke 4 vinterferien i uke og fellesferien i uke 2 og 30. Det er derfor en kalender med ukenumre er så praktisk. Det stemmer at man som oftest opplever SA mellom uke 5-8. Grunnen til dette er at hjernen utvikles i løpet av disse ukene og hjertet begynner å slå i løpet av uke 6. Dette er den perioden hvor det er størst risiko for spontanabort.


Andre trimester varer frem til uke 28. I tredje trimester, som varer fra uke og frem til fødselen, er alle organsystemer på plass og fosteret vil i all hovedsak bare vokse og legge på seg. Barn født i tredje trimester vil normalt overleve selv om det er for tidlig født.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg