fredag 28. mars 2014

Kake til barnebursdag

Dekorasjon til lokalet og bordet, samt annet tilbehør. Bestill på nett her! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former.

Finn festdekoret til ditt party. Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Kjøp sprø kakeformer hos CoolStuff. Vi sender til hele landet!


Alt du Trenger og Lynrask Levering! Oppskrift på morsom tallkake til treåringens bursdagsselskap. Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall.


Lag et lyst sukkerbrød med ostekrem på toppen, og pynt kaken med alt som er gøy og godt av strøssel.

Kake i barnebursdag skal gjerne være fancy, men enkel. Her er en oppskrift på tre kaker til barnebursdag , som alle er en sikker vinner i barneselskapet. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.


Enten det er kake til barnebursdag eller sommeravslutning på skolen, en kake til å ha med på dugnad eller en kake å servere gjester, så er saftig sjokoladekake alltid et sikkert valg! Spørsmålet kan gi de fleste barn stjerner i øynene. Men den mammaen eller pappaen som skal stå ansvarlig for kaken kan fort bli noe panikkslagen når poden gir seg kast med fabuleringer om kaker formet som romskip, apekatter eller hva med slottet til Elsa? Denne komboen med langpannekake dekket med godteri blir garantert bursdagens store hit!


Denne oppskriften går derfor ut til alle foreldre som leter etter litt kakeinspirasjon. Klovnekaken går rett hjem hos både jenter og gutter, dessuten kan du variere pynten etter hva barna dine liker. Det er likevel ingen hemmelighet at det må en del forberedelser til , for å få til den ultimate drømmebursdagen. Gjester skal inviteres med bursdagsinvitasjon, bord skal dekkes og pyntes, mat skal lages og kaker skal bakes – og når den store dagen endelig kommer, er det gjerne et dusin barn som skal mates, organiseres og underholdes. Velkommen til krem-dott-no!


Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker , desserter, is og konfekt.


Annonse: Freia Hei folkens!

I dag er det barnebursdag som er tema her på Det søte liv, og jeg tenkte jeg ville vise dere hvor mye herlig man kan lage med gelé til en slik anledning! Alle barn elsker jo gelé! Gelé er søtt, det er godt, det er enkelt å lage og det er morsomt med masse farger.


Selvsagt holder det lenge med å lage gelé på gamlemåten - og barna jubler! Bland sammen vann, olje, vaniljeessens og eddik. Dette rører du inn i de tørre ingrediensene til du har en jevn røre. Ha deigen i en liten rund kakeform (cm) hvor du har lagt bakepapir i bunnen.


Pass på at kaken avkjøles skikkelig før du har på glasuren. Gode kaker hører til en bursdag, enten det er for de store eller små. Her finner du oppskrifter på kaker til både barn og voksne, og noen gode tips til hvordan de kan pyntes! Utforsk denne tavlen til bakingforalle på Pinterest: Kaker til barnebursdag.


Se flere ideer om Kaker , Baking og Dessert ideer. Ta barneselskapet til neste nivå med en kake som står i stil med ditt barns interesser og fantasi! Trenger du en fin barnekake til barneselskap eller barne bursdag ? Vi har alt du trenger for en vellykket bursdag. Sjekk også ut dåpskakene våre. Billig Barnebursdag får du hos tilbarnebursdag.


Dermed kan du enkelt og rimelig skape en herlig bursdagsopplevelse for de små. Enten du ønsker å gjøre dagen morsom, elegant, stilig, søt eller tøff finner du alt du trenger til barnebursdag her! Velg et bursdagstema for barnebursdagen aller.


Stikk pinnen i midten av kaken , hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Avkjøl kaken på rist. Smør eller sprøyt glasuren på kaken når den er kald.


Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg