torsdag 27. mars 2014

Freia hjemmekonditori ostekake

Freia hjemmekonditori ostekake

Hvis du ønsker å lære mer om hvordan informasjonskapslene fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Informasjonskapsel policyen. Vi gir deg våre aller beste kakeoppskrifter. Oppskrifter som passer til enhver anledning.


Freia hjemmekonditori ostekake

La deg inspirere her. Resultatet blir vakre, nydelige desserter, som er litt lettere enn vanlige ostekaker. Celine i murhuset 4views.


En bakt Philadelphia ostekake gir en deilig konsistens oppå den sprø Oreo-kjeksbunnen. Godt over 1år senere holder butikken stand som en folkekjær sjokoladeinstitusjon på hele Norges Karl Johan. Oreo ostekake med bringebær og lime.


Freia hjemmekonditori ostekake

Freia Hjemmekonditori. Moren min er spesielt glad i kaker med sitronsmak, og Ostekake med sitron er komponert etter hennes spesialbestilling. Ostefromasjen er tilsatt en god del sitronsaft og har derfor ekstra god smak av sitron. Og selvfølgelig er det sitrongelé på toppen.


Om moren min ble fornøyd? Tror det, for hun snakket om kaken i minst de påfølgende telefonsamtalene! Knus kjeksen fint (gjerne med foodprosessor) og bland inn smeltet smør.


Rør blandingen jevn. Kle en springform med bakepapir i bunn og trykk kjeksmassen nedi denne. Du kan nyte gelé i utallige kombinasjoner, og det er bare. Følg med på konkurranser og ekstra. En klassisk, nydelig ostekake med bunn av søte kjeks, fyll av herlig kremost og kremfløte, pent pyntet med lekkert gelélokk og bær.


Blomstrende sjokoladedrøm, Bursdagskake for de store, Delfiakake, Dronning Drøm, Dronningens favoritt, Fotballkake. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Kaken lages helt uten steking, men her må du beregne god tid for at den skal få stivnet godt.


Caroline hadde den med på jobb den dagen jeg slutta, den var aldeles nydelig. Hun hadde brukt ei form som ikke var så vid slik at kaka ble høy, det tok seg veldig godt ut. Vi verdsetter din tillit når du deler dine personopplysninger med oss. Vi behandler alltid dine data på en rettferdig og respektfull måte, begrenset til formålet ovenfor.


Før servering: Løsne ostekaken ved å skjære forsiktig langs innsiden av springformen. Fjern springformbunnen og bakepapiret og legg ostekaken over på et kakefat. Pynt toppen av kaken med sjokoladeflakene og friske bær.


Freia hjemmekonditori ostekake

Produktene står oppført i rekkefølge etter lanseringsåret. Skal det være en dessert i hverdagen eller lage en spennende dessert til helgen eller festen? Enkel og klassisk oppskrift på ostekake med smak av sitron, pyntet med bær.


Denne ostekaken har sitrongelé blandet inn i røren, noe som gjør at den blir lett og luftig i konsistensen, og frisk og god i smaken. Til bunnen kan du bruke de kjeksene du liker best, vi har brukt digestive i denne oppskriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg