fredag 21. mars 2014

Pynting av gulrotkake

Hvordan pynte gulrotkake ? Madam Mims oppskriftsforum. Hvis det er til et selskap kan jeg godt pynte kaken ferdig med bær, men den holder seg bedre og finere uten bærene på kremen hvis en ikke spiser hele på en gang. Tips: servering og pynting av gulrotkake Annes gulrotkake er etter min mening den beste gulrotkaken som fins, både i vanlig utgave og som allergiutgave.


Pynting av gulrotkake

Når man smører krem på, er det ikke alltid like godt å få fine stykker når man skal dele kaka opp, men det finnes råd. Jeg tar av litt av ostekremen jeg. Dekker kaken med den vanlige hvite og tar i konditorfarge slik at jeg får litt orange og litt grønn krem. Så lager jeg tre gulrøtter i passe størrelse slik at de danner en ring. Pynt til gulrotkake.


Gulrot (skrelt på langs med poteskreller) kan du lage fine blomster og kruseduller av. Verdens beste gulrotkake i langpanne blir enda bedre med karamell oppå ostekremen! Jeg synes det er godt med noen rosiner og hakkede valnøtter i gulrotkaken, men dette er det bare å sløyfe hvis du foretrekker det. En fantastisk deilig og populær kake. Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem!


Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins. Oppskriften passer til. Skjul at jeg er logget inn. Et must er ihvertfall en tykk kremostglasur på toppen. Glasuren er nesten grunnen til at jeg spiser gulrotkake.


Har til og med brukt fondant over gulrotkake med ostekrem i midten og et tynt lag oppå. Skal prøve mange av oppskriftene dine fremover og den første blir langpanne sjokoladekaka di til bursdagsselskap denne uka:) Tusen takk for oppskrifter og tips! Saftig gulrotkake i langpannekake. Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Endelig sesong for epler.


Prøv vår deilige kake i dag. Gjerne med bilder hvis noen har: D 6. Det er sesong for blåbær. Som det vises av verste bilde, var det ikke noe fancy merke, men. Hun tok bilde - og viste meg - og da m tte ogs jeg pr ve dette. Noen skrev om små gulrotmarsipan-ting, vet noen hvor de kan fåes?


Og hvordan skal jeg legge dem på kaken, holder det med tre i midten ? På denne siden kommer jeg til å legge ut diverse videoer for pynting av kaker, denne vil bli oftere oppdatert nærmere jul da jeg vil rette et større fokus på pynt frem til da. Cupcakes Her har jeg brukt Cream cheese frosting i fargene hvit og rosa. Denne rosekaken laget jeg til bursdagsbesøket mitt forrige helg. Rosekake er en nydelig sjokoladekake fylt med bringebærkrem. Jeg har egentlig bursdag 4. Kaken har lag av sjokoladekake og lag med bringebærkrem.


Smør en rund kakeform, ca cm. Ta den ut av ovnen og løsne den fra formen. Legg en kjøkkenhånkle over. La kaka avkjøle seg helt før du begynner med glasuren.


Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat. Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen.


Pynting av gulrotkake

Egmont Publishing AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg