fredag 1. august 2014

Verdens yngste mamma

Gåden om 5-årige Lina - er hun verdens yngste mor? Se listen: Her er verdens yngste mødre (VG Nett) Politiet jakter den år gamle barnefaren etter at det som skal være en ni år gammel jente ble mor på et sykehus i Mexico. Tidenes yngste på Everest: – Mamma , jeg ringer fra toppen av verden. Jordan Romero (13).


Dermed er den godt voksne indiske kvinnen verdens eldste mamma. Sammen med den år gamle ektemannen Bala Ram, er de modne foreldrene overlykkelig over at de endelig har satt sitt første barn til verden.

Og de synes slett ikke det er noen nedtur at resultatet er ei jente. Jeg er veldig glad for barnet. Det gjør ingenting at det ble ei. Selv om svangerskapene til mindreårige er vanlige i enkelte deler av verden, spesielt i mindre industrialiserte lan Den yngste mamma i verden hadde ikke engang alderen til å gå på grunnskolen.


Nei, jeg har sjekket prisene, og jeg sparer ikke noe på det, det er mest for å kunne tilpasse batteriet, så det passer greit inn i kolba, det er en ganske smal kolbe på mitt gevær, som er en AK-47. Også er det jo litt morro å mekke litt da. Sean ble far da han var år. Verdens yngste foreldre.


Det vekker oppsikt når svært unge jenter føder barn.

Norges yngste var 11. Men det er ikke uvanlig at jenter under den seksuelle lavalder på blir mødre. I første fase lanserte vi et åpent søk etter verdens yngste regissør. Etter at vi hadde funnet ham – Oliver på år, kunne publikum følge hele produksjonen i et bredt spekter av kanaler frem mot lanseringen av Olivers mesterverk.


Og en rød tråd gjennom filmen er så klart at barna er heltene. Dette understrekte også Oliver ved å lage egne animasjoner i filmen, forteller Bruksås. Og ifølge Oliver må en film alltid ha en spektakulær sluttscene. Mammas siste ord til Utøyas yngste offer.


Vanessa Svebakk i et avskjedsbrev til datteren Sharidyn Sissi Svebakk-Bøhn. Hun var verdens beste storesøster,. Nå har altså formuen steget betraktelig.


Datteren Lisabeth (27) ble mamma som 19-åring, noe som førte til at Vibeke bare var år da hun ble bestemor, mens Bente ble oldemor i en alder av 52! Familiens yngste er også så heldige å ha en tippoldefar på år som fortsatt følger godt med på alt som skjer i hans store familie. COLOMBIA, HELSE - 10-ring ble mamma - Nettavisen 7. Det er verdt nevne at verdensrekorden ligger nre et tilfelle i Russland.


Marianne ble gravid som 12-ring - holdt det hemmelig fram. Atle Grønn Det har alltid vært knyttet stor prestisje til den uoffisielle tittelen “ verdens yngste GM”. Sammen med mamma Kim Broux og pappa Jochem Cuypers har han snart besteget 1fjelltopper.

Og flere skal det bli. Vi er ikke spesielt ekstreme. Ifølge ham, og de undersøkelser han har gjort, er sønnen trolig verdens yngste polfarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg