fredag 29. august 2014

Enkle retter med kjøttdeig

Her viser jeg enkle hverdagsretter som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk. NO: Smakfulle retter med kjøttdeig er noe de aller fleste liker, og mulighetene er mange flere enn spagetti med kjøttsaus. Velger du karbonadedeig i stedet for kjøttdeig får du et litt magrere resultat, og du kan også velge kjøttdeig av kylling eller svin.


Ti greie kjøttdeigoppskrifter: Her er ti enkle middager med kjøttdeig.

Noen klassikere, noen med en liten tvist, og kanskje til og med noe du ikke har prøvd før? Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig , rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni. Gratenger og middagsformer finnes i mange ulike former og smaker. Dessuten er de smakfulle og enkle å lage. Perfekt hverdagsmat!


Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder. Vil du lage god mat fra bunnen av, finner du oppskriftene her på MatPrat.

Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig. Kjøttdeig av kylling er lysere i fargen, og kan gi en litt tørrere konsistens enn tradisjonell kjøttdeig. Den egner seg særlig godt til kjøttdeigretter som taco, wraps og pastaretter, men kan brukes til magrere kjøttkaker og kjøttboller, bare den røres godt med salt og spes minimalt med væske. I denne ukas meny fra Studentkokeboka er kjøttdeig hovedingrediensen i alle rettene.


Kjøttdeig er nemlig både billig og minst like anvennlig som poteten. Her kan du finne alt fra kyllingkjøttboller med spinatpasta til hotte kjøttboller og fylte paprika med kjøttdeig og ost. Alle oppskriftene er beregnet til to porsjoner. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam.


Karbonadedeig er en variant med mindre fett. Enda mer populære hadde den vært om alle stekte kjøttdeig riktig. Da smaker den nemlig mye bedre. Nedenfor finner du en herlig samling av nye retter du kan lage med kjøttdeig. Her har jeg samlet ti supre oppskrifter med kjøttdeig.


Om du har lyst på en hverdagspizza.

Du kan enkelt gjøre hverdagen litt mer spennende med noen sterke krydder. Find more about Med here. Her har vi samlet nydelige gryter med gode smaker og som er fulle av næringsstoffer.


Gryte-oppskriftene inkluderer kjøttdeig og Toro smaksrik base - i tillegg til masse grønnsaker og annet digg! Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter. Her har vi funnet frem oppskrifter på ti middager med kjøttdeig , du kan selvsagt bruke karbonadedeig hvis du heller ønsker det. Dugnadsmat: Seks enkle retter du kan ta med på dugnaden Alle skal bidra – og alle skal få smake. Med disse oppskriftene kan du både motivere og belønne dugnadsgjengen.


Kjøttboller med ratatouille og pasta Shepherds pie med rotfrukter Pasta alla puttanesca med kjøttboller Lammekarbonader med squash, tomat, oliven og feta Pasta med kjøttdeig , tomatsalsa og hvitløkskrem Spansk burger med chorizo, grillet paprika og chiliaïoli Hje-je-je hjemmelaget pizza med kjøttdeig , løk og ost BURRITOS MED. For å si det enkelt er det noe du ikke liker eller tåler ta det bort og bruk noe du liker og tåler #128578; Burgere har ingen grense for tillaging. Du finner fler burgere under katogorien Retter av kjøttdeig.


Har du kjøttdeig - har du middag. Oppskriftene med kjøttdeig er min hyllest til hverdagen. Kjøttdeig og karbonadedeig er utvilsom de mest anvendelige kjøttråvarene som finnes. De har et utrolig stort bruksområde i alt fra klassiske norske kjøttkaker til de mer eksotiske retter , og egner seg til å lage god mat raskt. Fylte piroger er kjempegodt, og enklere å lage enn du kanskje tror.


De fungerer supert som snacks eller mellommåltid etter skolen, eller som en enkel og smakfull lunsj til hele familien. I denne oppskriften brukte jeg det jeg hadde hjemme i skapet som fyll, men her er det bare å bruke det du liker av kjøtt og grønnsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg