mandag 25. august 2014

Akupunktur ivf

Eggdonasjon og IVF Til år. IVF Suksessrate På procentas. Akupunktur ved ivf forsøk – på klinikken. Mange oppsøker klinikken i forbindelse med at de skal gjennomgå IVF - forsøk, og vi har behandlet et stort antall kvinner og menn som ønsker å bruke akupunktur underveis i et ivf forsøk eller i naturlig syklus.


Det er ikke lett, og du er ikke alene om å ha den følelsen. Både akupunktur og andre avspenningsteknikker kan hjelpe i denne prosessen.

Fem behandlingar innan FET, en behandling efter insättningen ökar chansen till graviditet. Kort IVF , i naturlig cykel, kan med fördel kombineras med akupunktur. Mange oppsøker meg i forbindelse med at de skal gjennomgå IVF - forsøk, og ønsker å bruke akupunktur som en støttebehandling.


Leger er jo veldig skeptiske til litt mer alternativ behandling. Sikkert mange som har gode resultater av ivf behandling etter akupunktur , men det er jo vanskelig å vite om det var pga akupunkturen eller om resultatet hadde blitt slik uansett. Jeg har veldig gode erfaringer med IVF og akupunktur. Tok dette i noen uker før innsettingen.


Som TussTroll skriver, så gir nålene også andre gevinster, som det å være avslappet og gi mere energi. Mange søker hjelp til assistert befruktning.

De vanligste behandlingene er stimulering av eggstokker, intrauterin inseminasjon (IUI) og befruktning utenfor livmoren ( IVF ). Fikk akupunktur før og etter innsett. Det ble ikke pos resultat av akupunktur for min del. Hun anbefalte at jeg startet tidligere pga en cyste jeg hadde på eggstokken,mrn det blir mye penger oppi denne ivf karusellen så d ble ikke noe av det.


Skrevet av akupunktør Kristine Finkenhagen. Mange av våre pasienter velger å benytte seg av akupunktur under sitt IVF - forsøk. Vi får derfor ofte spørsmål om akupunktur kan hjelpe ved IVF - forsøket.


En blastocyst er bare klar til å implanteres når overflaten til livmorslimhinnen er mottakelig for embryoet. I denne oppgaven ser jeg å se nærmere på tradisjonell kinesisk medisin (TKM) litteratur rundt infertilitet og IVF , og sammenligne det opp mot nyere forskning på temaet. Innen gynekologien kan det brukes til å lindre premenstruelle og menopausale symptomer, syklusforstyrrelser og tilfeller av redusert reproduksjonsevne. Anonym bruker skrev: Bare opplever mann at pengene ikke kommer inn på kø to i dag, ergo kommer de i oktober? Du får mail når skatteoppgjøret dit er ferdig.


Det er blitt stadig vanligere at par som skal gjennom prøverørsforsøk velger å benytte akupunktur og andre komplementære behandlingsformer. Ved Sandnes Naturmedisinske Senter har vi behandlet et stort antall kvinner og menn som ønsker å bruke akupunktur underveis i et IVF -forsøk. Hos oss bruker vi akupunktur , homeopati og naturmedisin for å støtte fertilitetsbehandlingen.


Dette er basert på svenske og tyske studier som begge viser at akupunktur har en fysiologisk effekt og antyder at akupunktur kan øke suksessraten til IVF (in vitro-metoden). Tallene fra en tysk studie viser en økning fra 2 til 4 i antall registrerte svangerskap når IVF -behandling er supplert med akupunktur. Det har imidlertid vist seg at en integrert tilnærming til infertilitetsbehandling mellom TKM (tradisjonell kinesisk medisin) og vestlig medisin kan bidra til at sjansen for å bli gravid blir betydelig.


Det har blitt stadig mer vanlig å anvende akupunktur i forbindelse med IVF behandling for å øke sjansen for å bli gravid.

Det har de senere år kommet flere studier som viser at akupunktur har en positiv effekt ved prøverørsforsøk. Websiden blev lavet på et tidspunkt hvor akupunkturen ikke var så udbredt, for at oplyse om akupunkturens fortræffeligheder samt at give nye patienter mulighed for at finde en dygtig og kvalificeret akupunktør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg