fredag 22. august 2014

Gravid blogg

Les blogger på Babyverden. Her finner du et titalls blogger om alt fra graviditet til amming, økonomi og rettigheter. Du finner også personlige blogger. Frøken overtid er fortsatt gravid , jada, og ikke uventet heller. Min mor gikk over uker, og selv om jeg har hatt en hel del plager oppgjennommer jeg fortsatt glad for at han ikke har kommet for tidlig.


Jeg ble gravid med en gang. Det gikk så fort at jeg ikke helt rakk å glede meg, og da jeg mistet etter åtte uker, så tok jeg det ganske med ro. Det var trist, men legen sa at det var veldig normalt, og at det bare var å prøve igjen.


Enda en gang ble jeg gravid på null komma niks. Velkommen, jeg er en åpen, ærlig og personlig blogger som blogger om meg og mitt liv. Er gift og gravid med en år yngre tyrkisk mann, som enda bor i Tyrkia.


Gravid blogg

Er mamma til to og ung bestmor til eneggede tvillinger. Du vil i tillegg kunne lese om mine hobbyer som er oppussing, interiør, hage og matlaging. Og skulle vi fått betalt ut fra hvem som hadde fortjent det mest, så trenger vi vel ikke lure på todeling, eller? Altså, mor har gått gravid , det er pokker ingen piknikk, hun har født, hun har blød grått, ammet, tisset på seg, skal fortsette å tisse på seg, og ja, altså jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen.


Egmont Publishing AS. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Gravid blogg

Hos oss finner du bra og ekte mammastoff om graviditet, amming, fødsel og småbarnslivet. Vi er et mammakollektiv og tilsammen har vi født over 1barn. Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg ! Jeg har tre par fra Zara, et par som er flere år gammelt med perler (som gjør dem hakket mer feminine) et par lave og et par høye. De høye er skikkelig kule til slouchy jeans, jeg tror faktisk aldri jeg har vist dem til dere her på bloggen , kun på instastory – og da har jeg alltid fått en masse spørsmål. Mitt namn är Mikaela men jag kallas för Micah.


Jag är en väldigt öppen och ärlig person och det speglas mycket i min blogg ! Jag blev gravid när jag var år och födde min dotter Kelly dagar efter jag fyllt år. Min blogg handlar om mitt liv som ung mamma, att handskas med psykiska problem och diagnoser, att ha ett tragiskt förflutet och jag berättar om min vardag och. Jeg har plutselig vært litt fraværende fra bloggen igjen. Da må dagene prioriteres etter hvilke muligheter jeg sitter me og det er for lite timer i døgnet for meg om dagen. Diskusjoner rundt blogger.


Gravid blogg

Vi oppfordrer sterkt til å diskutere sak og ikke person. Du er juridisk ansvarlig for det du publiserer. Hjelp oss ved å rapportere dersom du ser regelbrudd. Toppblogger Kristin Gjelsvik (32) er gravid. Kjendisparet Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe skal bli foreldre.


Paret har vært frivillig barnløse, et tema Gjelsvik har skrevet mye om på bloggen. Alle bilder og tekst som publiseres på denne nettsiden er eiendom av Ellinor Svensen og kan ikke brukes uten samtykke. Hvordan går det med dere? Med meg går det supert!


Akkurat nå er jeg med Aleksander på en photoshoot i det sykeste huset jeg noen gang har sett. Det å se sånne fine hus gir meg så mye motivasjon til å kun spare, og ikke bruke penger. Håper du får et fantastisk svangerskap #128578; Noen tips er å ta vitaminer for gravide (som du helt sikkert vet fra før) med både omega og folat.


Gravid eller planerar du barn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg