mandag 11. august 2014

Karrisaus kylling

En nydelig rett til grillkvelden din! Ingredienser Fremgangsmåte. Sjekk ut denne nydelige karrisausen. Karrisuppe med kylling. Retten trenger ikke å saltes.


Deilig kylling i kremet karrisaus , serveres med ris!

Ha i ønsket mengde med chili. Skrell eplet og del det opp i små terninger. Rens sjalottløk og hvitløk. Smelt smøret i en kjele ved middels varme. Tilsett eple, løk, hvitløk og karri i kjelen og la det hele surre på middels varme i noen minutter til løken og eplet har myknet.


Du har allerede gitt Vietnamesisk kylling i karri en vurdering! Det er alltid spennende å møte andre lands matkulturer, i sær når det er så velsmakende som denne vietnamesiske kyllingen med kokos- og karrisaus. En av de første oppskriftene jeg fulgte var på karrisaus.

På et profesjonelt kjøkken vil man alltid ha eks antall liter med veloute, bechemel og andre grunnsauser. Det har de færreste hjemme. I karrisausoppskriften til Peterson inngår en slik saus. Perfekt hverdagsmiddag for hele familien. Kylling og karri er en smakfull kombinasjon.


Husk at det finnes milde og sterke varianter av karri, så her kan du tilpasse etter smak. Ein sterk karrisaus smakar godt til både kjøt, fisk og kylling. Her er en variant av den velkjente indiske kyllingretten. I dag blir den eit smakfullt tilbehør til kyllingbryst, ris og ferske grønsaker. Helstekt kylling med grønnsaksris og karrisaus Bruk alt!


Eventuelle rester av kyllingen passer supert i en salat. Søk etter oppskrift på hvit saus i søkefeltet øverst på siden. Tidsbruk minutter. Ta skjeen i en annen hånd og bruk den til å forme. Legg oppskrift i handlelapp.


Idag vil eg dele en deilig middagsrett med dere! Wok er en topp kvardagsmiddag som man lager på 1-2-3.

Man kan bruke akkurat det man har ag grønnsaker i kjøleskapet og variere smak etter lyst. Kokos- og karrisaus : Stek løk,. Med denne gode oppskriften lager du raskt en fest midt i uken, og når du marinerer kyllingen blir woken om mulig enda bedre.


Grønnsakene skal være sprø og fine, og ertene skal ikke falle sammen. Hell over ønsket mengde karrisaus , kok opp og server med en gang. Skjær opp kylling og grønnsaker som angitt, slik at du har alt klart før du setter i gang.


Kok risen etter anvisningen på pakken. Stek kyllingbitene raskt i litt nøytral olje, men ikke så lenge at de blir gjennomstekt. En enkel, rask og velsmakende rett med strimlet kyllingkjøtt, som du har på bordet i løpet av en liten halvtime. Vi har brukt vanlig karripulver, men du kan godt spice den opp med currypaste om du liker det litt hot. I dag brukte jeg ferske kyllingfileter, men man kan benytte seg av ferdig grillet kylling også.


Et dryss av enten hele eller hakkede peanøtter på toppen er godt. Jeg synes dette ble skikkelig god middag rett og slett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg