onsdag 20. august 2014

Soppinfeksjon kjerringråd

Soppinfeksjon - kjerringråd. Det kan komme både i underlivet hos menn, i skjeden og munnen, men også andre steder på kroppen. Symptomer på soppinfeksjon kan være kløe eller svie og i noen tilfeller også utflod. En slik infeksjon har også en lei tendens til å smitte ganske lett.


Sopp i underlivet - kjerringråd. Fortsettelse av kommentarer fra side om soppinfeksjon. Speed skrev: Jeg har hørt om å bruke av teatre olje dropper i 1l vann og sylle underlivet for å kvitte deg med underlivssopp. Amanda skrev: Jeg er også blitt plaget av dette, holder nesten ikke ut.


Kontakt lege dersom du har mistanke om en soppinfeksjon hos deg eller barnet, og sørg for å få riktig behandling ved behov. Kjerringråd som å vaske med farris har ingen effekt mot sopp eller trøske. Vi vet ikke hvorfor enkelte får soppinfeksjon gang etter gang, og dessverre er det heller ikke stort annet å gjøre med det enn å behandle tålmodig, igjen og igjen.


Vær forsiktig ved bruk av truseinnlegg. Tamponger (hvis du anvender disse) må skiftes ofte. Hvis du må på penisillin-kur bør du opplyse legen om ditt problem med sopp for da kan du få tilleggsmedisin for å forhindre utbrudd. Min erfaring som homeopat er at man må gjennoppbygge bakteriekulturen etter at man har drept soppen med canesten el lign.


Logg inn for å følge dette. Ved andre plager i underlivet, eller hvis du er usikker på om plagene skyldes soppinfeksjon. Hvordan ser legen at det er sopp?


De typiske symptomene med kløe og hvitaktig luktfri utflo samt en gynekologisk undersøkelse gjør det vanligvis lett å stille diagnosen. Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt.


Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Endelig en rynkekrem som virker.


Fotsopp (tinea pedis) er en vanlig soppinfeksjon med typiske symptomer som kløing, stikking og brenning mellom tærne og i fotsålene. Tilstanden smitter lett på offentlige steder som i kommunale dusjer, garderober og i treningssentre. På denne siden finner du tips om urtemedisinsk behandling av candida-infeksjon. Både anerkjent bruk av urter og kjerringråd er angitt, og rådene er hentet fra mange forskjellige kilder. Urtekilden kan ikke ta ansvar for eventuelle skader eller bivirkninger som måtte oppstå om du velger å prøve noen av rådene.


Mitt tips er å bruke bomullstruser istedet for akryl og andre stoffer! Dessuten liker jeg den med dopapir! Trøske er en soppinfeksjon i munnhulen som skyldes en oppblomstring av soppen Candida albicans. Trøske gir et karakteristisk hvitt belegg i munnen som noen ganger kan svi og gi ubehag. Ofte er munnvikene også såre og skjøre.


Soppinfeksjon kjerringråd

Trøske kjennetegnes som oftest av fortykket hvitt belegg på slimhinnene i munnen og i svelget. Den er forårsaket av en sopp som heter Candida. Det er ikke uvanlig at spedbarn får trøske. Infeksjonen kan vanligvis lett behandles med legemiddelmikstur. Svie, kløe og luktfri utflod er vanlige symptomer på soppinfeksjon.


De fleste opplever at utfloden er tykk, hvit og klumpete (minner om cottage cheese), men tyntflytende utflod kan også forekomme. Sårhet, sprekkdannelse i underlivet og smerter ved samleie er andre symptomer som kan oppstå hvis man har soppinfeksjon. Skrittsopp, tinea inguinalis, er en vanlig soppinfeksjon som forekommer på huden av kjønnsorganene, på innsiden av lårene og på rompeballene.


Tinea betyr sopp og inguinalis betyr lyske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg