fredag 8. august 2014

Tekst takkekort dåp

Lag personlige dåpskort til barnet med egne bilder og tekst! Se alle mulighetene her. Takkekort med fargetrykk av høy kvalitet, rabatt - Bestill nå!


Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for.

Tusen takk for gaven jeg fikk i anledning dåpen min 7. Har du nylig arrangert dåp , bryllup, konfirmasjon eller begravelse, og ønsker å sende ut takkekort til gjestene? Er det vanskelig å vite hvordan du best kan takke for gavene og oppmerksomheten du har fått? Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med dåp. Stor klem fra Pernille Mamma, pappa og Mikkel hilser også Hadde planer om og skrive egen tekst til alle hvor jeg skrev f. Hvorfor ikke gjøre takkekortet enda mer personlig ved å sette inn et bilde av dåpsbarnet – og kanskje en personlig hilsen hvor du forteller hvor mye dere satte pris på personens tilstedeværelse?


Alle setter pris på et hyggelig takkekort etter dåpen , men med rett bilde og tekst kan takkekortet også bli et flott minne om denne dagen.

Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort? Da skal vi prøve å hjelpe deg. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Takk for at du har valgt ditt første favorittprodukt! Dine favoritter vil bli lagret her mens du kikker videre på nettsiden.


Du kan se utvalget ditt presentert side om side ved å klikke på lenken “Sammenligne favoritter” ovenfor, eller fjerne dem ved å klikke på lenken “Fjern” som du finner under hvert produkt. Tekst til dåpsinvitasjon Leter du etter etter en mal til hva du skal skrive i dåpsinvitasjonen? Her kan du finne mange gode eksempler på tekst.


Her får du eksempler på tekst du kan bruke til takkekort til dåp eller navnefest. Det var jo ikke helt til hjelp. Der sto det tekst til dåpskort ikke takkekort. Lag takkekort med eget bilde. Kun 68kr pr kort,minimum stk.


Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning.

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Gutter Jenter Tvillinger Med bilde Uten bilder Navnefest- og dåpstakkekort - Foliering Navnefest- og. Vi designet også kortet selv på japan photo. Billig, raskt og enkelt. Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag.


Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. Alt du trenger å gjøre for å lage flotte takkekort , er å logge deg inn på din side eller registrere deg som ny bruker på fotoknudsens nettsider. Velg ønsket takkekort og følg instruksjonene videre.


Lag og bestill takkekort for fødselsgave og dåp her. Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Lag vakre takkekort til konfirmasjon, bryllup, dåp , bursdag eller andre anledninger. Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Velg først format og sideantall i menyen.


Lag dine personlige takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg