tirsdag 19. august 2014

Kjerringråd tannverk

Med tannlegevakt for akutt hjelp. Paracet og Ibux har hatt effekt, men har begynte å dabbe litt av det også. Tannverk - kjerringråd.


Jeg søkte på kjerringråd og er overlykkelig over resultatet. Jeg fant noe nellikpulver i skapet og blandet det i lunket vann. Fuktet en bomullsdott og la den inntil den vonde tannen. Her er det et enkelt råd som også brukes av tannleger for å roe ned tannverk.


Har vært i hytta noen dager og der fikk jeg sykt tannverk bestemor ga meg et kjerringråd. Det skal også være verdt å prøve å tygge nellikspiker hvis man har tannverk. Det funket bare så bra hadde ikke tannverk i fleredager.


Kjerringråd tror jeg verken finnes eller vil være effektive mot tannverk. Når du har tatt smertestillende, så får du tro og håpe de hjelper til tannlegen får gjort sin jobb. Jeg sliter så FRYKTELIG med tannpine for tiden. Har hylende vondt mange timer om dagen, og knasker smertestillende som aldri før.


Dette er mye verre enn menssmerter, og de er så sterke at det hender jeg besvimer av dem. Problemet er bare at jeg ikke har råd til å gå til tannlege, og det er heller i. Har hatt vondere enn eg har nå,men det er utruligt plagsomt å gå rundt å kjenne på det. Trur faktisk eg ville tatt spark i ballene for å slippe tannverk og tannlege resten av mitt liv,og det sier jo sitt. Kanel mot tannverk og andre gode kjerringråd Stjæler som en ravn her: Leste på en annen tråd at kanel hjelper mot tannverk. Smør” på kanel i tannkjøttet rundt den vonde tanna.


Nå har jeg gått med alle tannverks mor i hele dag, og begynner å bli rimelig desperat. Det har vært litt av og på ubehag siden jeg fikk fyllingen for to uker siden, men i dag har det virkelig vært en smerte. En kvinne har rapportert at hun ble varig kvitt tannkjøttbetennelse ved pusse tennene med hvitløks-vin, uten å skylle munnen etterpå. En hel hvitløk hakkes og legges på et lite glass som fylles opp med hvitvin eller rødvin. Endelig en rynkekrem som virker.


Sitter med en voldsom tannpine! Noen som har noe kjerringråd ? Får liksom ikke sove! Knust nellikspiker kan også bruke, men mer søl og mindre effekt. Hvis du har nellik liggende så knus den og bland med vann til en tykk grøt, dynk en papirbit og legg på det vonde.


Har du tannverk er det godt å vite at det finnes mange gode råd som vil lindre smerten. Visdomstann smerter – noen tips. Det er ikke uvanlig at man kan få en betennelse i sin visdomstann. I tilfeller når visdomstannen ikke har kommet helt ut eller ligger litt galt plassert bør visdomtannen trekkes.


Karies (hull i tennene) er den vanligste årsaken til tannverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg