onsdag 27. august 2014

Smudi oppskrifter

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Synes du det er tungt å spise frokost på morgenen kan en næringsrik smoothie være et godt alternativ.


Denne smoothien med yoghurt, müsli, eple og banan inneholder et fullverdig måltid ifølge juiceekspert Vibeke Blomvågnes som står bak oppskriften. Smoothie er smakfull, sunn og forfriskende drikk! Klikk her for oppskriften. Få flere gode juice-tips fra eksperten her. Lege og kostholdsekspert Berit Nordstrand gir deg gode råd og inspirerende oppskrifter for et sunnere liv.


En god smoothie skal både pirre smaksløkene, sikre et stabilt blodsukker etter inntak og tilby kroppen nyttige næringsstoffer, byggeklosser som jeg kaller dem. Magimix Le Blender er en støysvak blender som er både robust og stabil. Det følger også med mer enn forskjellige oppskrifter til inspirasjon slik at man raskt kan komme i gang med å bruke modellen. Det ytes års garanti på modellen fra produsentens side. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden.


Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell. Her finder du masser af opskrifter opdelt efter retter, mere end 6. Grønne smoothies er en utrolig enkel måte å kunne kose seg med mer bladgrønt på. Det trenger vi alle, men det er kanskje spesielt vikig for de småspiste, som barn og eldre. Her finner du oppskrifter hvor frukt, bær, grønnsaker og poteter er i fokus.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Les på pakken om bærene egner seg til bruk uten varmebehandling. Du kan også bruke ferske bær, og ha i noen isbiter. Søk blant oppskrifter.


Smudi oppskrifter

Se oppskrifter lenger ned i saken! En smoothie er rik på fiber. Det så bare så sykt godt ut at jeg måtte bare prøve å lage noe tilsvarende. SJEKK OPPSKRIFTEN - LENKE I BIO. PHO WITH A TWIST … Min vri på denne suppen som vanligvis har oksekjøtt, er å bruke kanin.


Du kan bruke høne som erstatning dersom du vil følge oppskriften min og ikke har en kanin for hånden – hvilket de fleste neppe har. Vi inspirerer deg med sesongens råvarer, oppskrifter og historier. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Noe av det enkleste, kjappeste, beste og sunneste du kan lage er smoothie. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Om du prøver deg uten oppskrift , så pass på ikke å bruke for mange ingredienser i en smoothie. Mange ingredienser kan lett kamuflere de opprinnelige smakene. Begynn dagen med en deilig smoothie, eller lag deg en som mellommålti og kroppen din vil takke deg.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Skrell bananer og kiwi og skrell og finhakk ingefær. Bruk gjerne overmodne bananer. Ha alle ingrediensene bortsett fra lime i en blender og kjør på full styrke til en helt jevn masse.


Oppskrift på grønn smoothie med avokado og spinat stort glass. Vask spinaten godt før du har den i en smoothiemaskin sammen med resten av ingrediensene. Kjør rundt til du får en glatt smoothie.


Meningene kan nok variere her, men personlig mener jeg at pikekyss skal være tørre. Bløtere marengs får man dersom man koker marengsen (se oppskrift på italiensk marengs) eller tilsetter litt eddik (blir da bløt kjerne som i en Pavlova).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg