torsdag 28. august 2014

Forelskelse dikt

Forelskelse dikt

Last opp fil (opplest dikt , sang, bilde, video) andre sjangre. Mange sier at forelskelse er viktig, både på riktig og galt vis. Noen liker man, andre ikke. Trenger du et godt sitat?


And I realized that I was in love. The days we spent togheter on skype. Det samme var Friederike Brion. Det er artig å ha i bakhodet, når man leser og tenker diktet som en vital forelskelseshistorie, fullt av liv og livsglede. Første dikt i denne samlingen var et ordentlig vårdikt, et kjærlighetsdikt med våren som motiv og symbol, og sommer i alle kommende år som ønske til slutt.


Forelskelsen deres ble heller aldri noen ordentlig romanse. Selv om vi møttes og ble kjent i går, føles det allerede som jeg har kjent deg et år, med matchende interesser og god kjemi, er jeg spent på hvordan fortsettelsen vil bli. Et lite blikk er det som skal til, for å få det slik som du vil, du er nemlig verden for meg, og jeg vil gjøre alt for deg. From my heart Et kjærlighetsdikt skrevet rett fra hjertet mitt.


Forelskelse dikt

Følelsen Et dikt om to som har funnet hverandre. Jannike Kayser er månedens poet med Songen av sirissar. Diktet om forelskelse i Toscana. I likhet med diktet fra 14. Det handler om en forelskelse i tørt gress.


Jeg er litt fan av sånne søte sms dikt , og synes de kan være koselige å sende til noen jeg bryr meg ekstra om. Så jeg bærer deg i hjertet istedet. En liten side med kjente og kjære sitater,kloke or dikt ,forfattere,lykke,kjærlighet,sorg og barn. Vi tenger alle gode ord. I går var det Verdens poesidag, og her på VG Nett markerte vi dagen ved å be dere lesere sende inn sine egne dikt.


Responsen ble formidabel. Mer enn 7VG-lesere sendte inn bidrag i løpet av. Ingen av de ble til kjærlighet. Verst er det når man er nære venner. Jeg var bestevenn med en gutt da jeg var år.


Etter hvert utviklet følelsene mine seg til forelskelse , dyp forelskelse. Så tenkte jeg å sende henne et fint kort, med et tilhørende dikt eller noen velvalgte ord. Da vi ikke har kommet så langt i vårt forhold kan det ikke være for mye kliss, men bare noe fint som forteller at jeg bryr meg om henne.


Forelskelse dikt

Vil jo ikke skremme bort jenta heller. Følgende sider er i. Forelske er noe man føler, forelskelse er noe man dør av men ikke alle dørfør dems hjerte blør. Er innsendte diktene til skrive om at forelskelse jeget. Heikki Holms skrev dikt til Fantometklubben. Men vre riktig forelsket, snn virkelig forelsket - en pinefull tilstand.


Jeg husker hver minste detalj. I dette diktet later jeg som at jeg er en gutt som er veldig. Du blir faktisk gal av forelskelse. Lr om det fascinerende forholdet mellom forelskelse og hjernen. Kjærlighet er forståelse og tilgivelse.


Forelskelse dikt

Ekte dyp kjærlighet dør aldri, men lever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg