fredag 15. august 2014

Oppskrift babyteppe

Oppskrift babyteppe

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg. Stort utvalg i Fisher Price.


Oppskrift babyteppe

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Babytepper inneholder oppskrifter på strikkede og heklede babytepper:. Hvor mange masker skal jeg legge opp til et babyteppe i baby ull pinne nr.


Baby Ull, Freestyle, Lerke, Stork. Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes. SMART inneholder 1 ull. Superwash- behandlet slik at det er velegnet for aktive barn og voksne. Den myke behagelige kvaliteten holder seg svært godt gjennom vask og bruk.


Oppskrift babyteppe

Under får du oppskrift på teppet. Skriv på epost du ønsker oppskrift sendt til. Dette slipper du med et BabyTeppe ! Det har i grunnen vært min greie å strikke teppe til de nærmeste som får baby,. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. I denne boka finner du oppskrift på tepper i ulike størrelser. Rigmors unike stil er å kombinere ensfarget og flerfarget garn.


Da tenkte jeg å ha en liten GIVEAWAY jeg faktisk ;-) Jeg har et nydelig babyteppe strikket i Dale sin babyull dvs 1 Merino ull! Dagens oppskrift : Hjerteteppe av Quiltehuset. Vi har stort utvalg!


God design - lynrask levering. Mor Signes babyteppe er et deilig, mykt teppe som strikkes av 2-tråds merino lammeull (kan også strikkes av silkeull). Teppet erstatter helsetepper av bomull og kan brukes hele året. Strikk et lekkert babyteppe i rettriller.


Oppskrift babyteppe

Babyteppet strikkes diagonalt som gir et fint uttrykk og gjør det morsomt å strikke. Teppet strikkes i det myke BabyWool som er velegnet til babytepper. Gjerne legg ved link til ferdige te. Oppskrifter Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby.


Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe ? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg