torsdag 21. august 2014

Julepynt med barn

Julepynt med barn

Se vårt store utvalg julepynt , og bestill dine favoritter her! Bestill på nett – eller besøk din nærmeste Spar Kjøp-butikk. Ikke gå glipp av salget.


Julepynt med barn

Vi i Hadeland Glassverk kan virkelig tradisjoner og julepynt. Se utvalget og gjør et kupp! Finn julepynt i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Annerledes og glorete. Kjøp pynten på Norges gadgetmekka!


Lager du julepynt for barn som en del av deres juletradisjonen? For oss er det viktig for barn - og voksne - å være kreative. Derfor vil vi gjerne hjelpe dere med kreativitet og hygge. På denne siden har vi samlet de mest opplagte varer og de beste idéer til julepynt for barn.


Julepynt av fimoleire. Fimoleire er en modelleringsleire som det er veldig smidig å lage ting av og som har et variert bruksområde. Sammen med barna brukte hun pepperkakeformer til å trykke ut fine julemotiver i leiren.


Eller hva med hjemmelaget julepynt på treet, laget av barnet? I programmet kan du også legge inn juleleker for barna. Vi gir deg ideer, enkle oppskrifter, handlelistene som hjelper deg, og tipsene som gjør det gjennomførbart til at de små barna kan lage sine egne, enkle julegaver. Nå nærmer julen seg med stormskritt, og da er det kjempekoselig å invitere familie og venner på juleverksted.


Her finner du fine ting dere kan lage sammen. Tips og ideer hver dag fram til julaften! Det og pepperkakene. Men det kan være vanskelig å finne på fine ting som samtidig er så enkle at selv de mindre barna kan klare det. Her er det samlet idèer som passer til barn fra førskolealder og opp til de nesten voksne.


Barn er ikke alltid like tålmodige, og det å sitte å vente på at voksne skal klippe og forberede underveis kan bli langtekkelig. Silkisleire, en hurtigtørkende papirleire, kjevle, pepperkakeformer, en trepinne, og blonder eller annet du kan lage mønster med. Hjemmelaget julepynt trenger ikke nødvendigvis å være dorullnisser som barn og barnebarn har laget på skolen og i barnehagen. Vi liker også julepynt som er litt rustikk og anderledes.


Lag egen kalender, Her kan du laste ned en print den selv kalender. Barna kan tegne eller lime inn bilder. Her kan man gjerne bruke gamle slitte julekuler eller kjøpe nye i hobbybutikken.


Se hele utvalget her! Her har jeg funnet frem fine og morsomme tips til julepynt dere kan lage sammen med barna ! Bruk disse kjempefine kjeramiske flisene med korkunderlag som barna har tegnet på, istedet! Har du prøvet at lave julepynt sammen med børn?


Saml familie, venner og jeres børn til en klippe-klistre dag, hvor I hygger med skabeloner, karton og andre uundværlige favoritter til juleklip. Du kan også lage en stor, ferdig blanding før du inviterer til juleverksted og så la barna få ha krydderet over i mindre bokser. Lokket dekoreres med perler som limes fast og vips har du en fin krydderboks. Moderne trolldeig- julepynt.


Trolldeig er en god gammel gjenganger på juleverksteder og mulighetene er uendelige. Frøken Eplegrøtslillehus har laget trolldeig med rød konditorfarge og kjevlet ut små rundinger. Deretter er de pyntet med paljetter og stempel.


Etter steking bør pynten lakkes med klarlakk. Tips: Denne aktiviteten kan gjøres med både store og små barn. Vi har tatt i bruk dette på småbarnsavdeling, og barna syns det er veldig spennende.


Vi erfarte at små grupper på 3-egnet seg til dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg