onsdag 13. august 2014

Russevan navn

Generatoren setter sammen ulike or og kommer opp med navn som sannsynligvis aldri har sett dagens lys! Klikk på knappen Lag russebilnavn! Derfor lurer jeg på om DU har et navnforslag til oss?


Ikke spam løs, men skriv opp noen navn som vil gjøre bussen vår til en schlager! Vi gjør det enkelt for russ å finne, kjøpe og selge russebiler og russebusser på nett. Da er det snart min tur til å være russ, og jeg gleder meg kjempe mye Og jeg er på en van, med de fire beste jentene i verden.


Men vi sitter nå litt fast på hva vi kan hete! Så jeg tenkte og bare benytte sjansen, og spørre om litt forslag her. Det kan vel ikke skade, kan det vel?


Da jeg var russ hadde mange av de beste vannene og russebussene navn som ikke nødvendigvis hadde så mye med sex å gjøre. På skolen min var det f. Navn på russevan , tips? Ekstern batteripakke satte lovende el-passasjerfly i brann under test.


Nytt sjøkart skal bidra til å beskytte. Med byens råeste anlegg, røde og blå strober og et vannvittig drag fra 0-hadde vi det sinnsykt morsomt. Sto ofte på skoleplassen med åpne dører for å spille musikk for vi som var der.


Adine Røilid Adine Røilid Amalie Bjorvand Amra 3HSA Amra 3HSA Amra 3HSA Anders Froland Anders Froland Anders Hatlestad. Hvis det er målet har jeg bare ett tips til dere: Alkohol, mye alkohol. Bli medlem du også, vi har alt du trenger til russetiden! Fyll inn fullt navn på kontaktpersonen for kjøretøyet. Hvis du tar vekk orddelingsfeilen, som sikkert ligger innbakt i navnet siden orddeling er en vesentlig del av ungdommens hverdag i dag, så blir det sugebilen, Altså en bil som skal brukes til suging!


Ja, men selv uten orddelingsfeilen blir et et tåpelig og lite innovativt navn. Ungdommen nå til dags! Bare et kjapt innlegg. Ved å promotere for bussen sin i et halvt år, fikk bussen.


Romerikspasset gir adgang til både Vrengefesten (13. - 15. apr) og Romerikstreffet (16. mai) i tillegg til at man får gratis inngang på alle de offisielle Romerikskroene. Vi er jenter, alle ganske forskjellig, så vil ha et nøytralt jentebilnavn:) Noen tips? I de siste årene har det blitt mer og mer vanlig å skaffe seg russelåter på enten russevan eller russebuss. Russebussene har et dekk- navn som slippes ut før selve konseptet kommer, men også mange bussruss opererer med et teasernavn for å markere at man skal feire russetiden sammen. Du kan gjøre alt fra det som har med økonomi å gjøre, være russepresident og leder for russen på skolen, styre med russeklær, fester osv.


Hvis du mener skille på antall personer, så må man over i minibussklasse før å kunne ha flere passasjerer enn dette. Vi synes navnet var stilig. Derfor valgte vi det, sier Røen, som opplyser at premien begrenset seg til heder og ære og et bånd det står årets van på. Men kåringen øker vanens verdi når vi skal selge den, legger han til. Har dere russevan eller bil dere trenger logo printet på?


Vi printer navn og logo til dere og monterer gjerne. Kan også helfoliere vanen eller bilen i med helt valgfritt design. For å vinne må man ha et skikkelig gjennomført konsept.


Det handler om helheten - hele effekten. Det må være bra klasse både på lyd og inventar, logo og navn. Så må det være rent og pent, sier juryleder Jørgen Hjertsen. Ja, bilen skal ikke framstå som en søppelhaug, sier Hjertsen, som leder en jury på fire.


Treningsforum er Norges største side om trening og kosthold for alt om kraftsport, som bodybuilding, fitness, strongman og styrkeløft. Daglige artikler og oppdatert informasjon. Hun sier det er dumt at ungdommer som ikke velger å være på bil kan bli sett ned på, fordi flertallet velger å være på russevan. Både Erik og Simen mener det er sosialt akseptert å velge å avstå fra medlemskap på russebil.


Når du nå skal legge inn en annonse her, klikker du på linken ny annonse. Legg deretter inn all infomasjon. I fritekstfeltet må du IKKE legge ut navn , mail eller telefonnummer.


Annonser som har dette i fritekstfeltet vil bli slettet. Når du har lagt inn informajsonen, vil noen av feltene ikke være tilgjengelig for andre å lese.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg