tirsdag 5. august 2014

Franske navn

Franske navn

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Kjente guttenavn med fransk tvist. Sebastian er et populært navn både i Norge og USA. Den franske varianten Bastien er kortere og enklere.


Franske navn

Jules er kanskje den nye formen for julian som er et navn som allerede er mye i bruk i Norge. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Fransk er et vakkert og romantisk språk fullt av fantastiske navn.


Som du kanskje har lagt merke til, er det ikke lett å velge babyens navn. Franske navn er vakker, og konnoterer mange fantastiske kvaliteter. Enten du velger et navn å bruke i timene fransk eller et navn på en baby, er dette bare en kort eksempel på franske navn , en liten smakebit av den vakre overflod av navnene som er tilgjengelige i det franske språket. Ja, hvilke franske jentenavn er i bruk i norge, evt. Enten du velger et navn å bruke under fransk klasse eller et navn til en nyfødt, er dette bare en kort snutt av franske navn , en liten smakebit av den vakre overflod på fornavn som er tilgjengelige i det franske språket.


Franske navn

Dette er en liste over populære navn. Liste over Frankrikes monarker er en liste over Frankrikes konger etter Hugo Capet. Listen omfatter de personer som har vært konge eller keiser av Frankrike. Et rike styrt av én hersker oppsto i Gallia da det Vestromerriket begynte å falle sammen på 400-tallet.


Frankrike, offisielt la République Française, er en republikk i Vest-Europa og Europas tredje største stat i utstrekning. Frankrike grenser til Den engelske kanal i nord og nordvest, til Belgia og Luxembourg i nordøst, Tysklan Sveits og Italia i øst, Middelhavet og Monaco i sør, Spania og Andorra i sørvest og Atlanterhavet i vest. Frankrikes nasjonalsang er La Marseillaise, Marseillaisen, den kanskje mest berømte av alle nasjonalsanger.


Den ble diktet i Strasbourg natten til 26. Claude-Joseph Rouget de Lisle, men ikke som en revolusjonær kampsang. Jeg er gravi og sliter litt med å finne navn. Vet ikke hvilket kjønn det er (vil ikke vite før fødsel), men vil ha et fransk navn da mannen min er fransk.


Problemet blir å finne et som fungerer fint i begge landene. Forklaring: Jentenavnet er en fransk feminin form av Henri, som er en fransk (og finsk) variant av Henrik, som er en variant av Heinrich, som er et tysk navn som er utledet av det gammeltyske Heimerich, hvor heim betyr hjem og rich betyr hersker. Samme uttale: Henriethe. Fransk Polynesia er et fransk oversjøisk land sør for ekvator i det sentrale Stillehavet, omtrent midtveis mellom Australia og Sør-Amerika. Etternavn: Mest brukte navn i Europa.


Franske navn

Her er et morsomt kart som viser de mest brukte etternavn i hele Europa. Som du ser er Hansen på topp i Norge, mens Andersson troner øverst i Sverige, og Jensen i Danmark. Navnestatistikk fra mange land. Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder. Også lister med godkjente og avviste fornavn, navnelister fra uoffisielle kilder og lenker til telefonkataloger.


Denne lista inneholder et mer eller mindre kompetent sammenstilt utvalg av navn. Det er ikke angitt noen kilder til utvalget eller kriterier for avgrensing av utvalget. kan ikke garantere at dette er de viktigste eller mest representative innen faget. Fremmede makter og franske kontrarevolusjonære som hadde emigrert fra landet, truet med intervensjon for å gjeninnføre den eneveldige kongemakten. Samtidig ønsket grupper blant de revolusjonære å gå til krig for å spre revolusjonen i utlandet.


Brissot og hans tilhengere, som siden skulle gå under navnet girondinere, talte for dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg