fredag 28. februar 2020

Mest brukte guttenavn

Så hvilke navn er det egentlig flest som har i Norge? Sofie også mest brukte annet fornavn. Men den mest brukte navnekombinasjonen i fjor var Emma Sofie.


Marie er fortsatt det desidert mest brukte annet fornavn totalt for alle norske kvinner. For å få en best mulig opplevelse av å bruke våre nettsider, bør du bruke en nyere versjon av Internet Explorer eller alternative nettlesere. Hvis du bruker en jobb-PC, bør du kontakte IT-ansvarlig. På jakt etter et langt navn til babyen din? De mest brukte navnene i Norge n. Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge.


Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. På guttesiden var Lucas mest brukt før Filip og Oliver. Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn ni ganger. Emma kommer fra tysk og betyr stor. Foreldre liker litt hardere lyder i guttenavn også nå – som i Jakob, Isak, Kasper, Ulrik og Emrik, sier han.


Mest brukte guttenavn

For første gang på svært lenge er ikke Marie mest brukte annet fornavn. Mest brukte kombinasjon var Emma Sofie. Det ligger nå på tredjeplass over de mest populære jentenavnene.


Gahr Støre - er Norges mest populære guttenavn. Se liste over de ti mest populære navnene nederst i saken. Navnetrendene skifter. Skjermbilde: SSB Litt om guttenavnet Jakob.


Mest brukte guttenavn

Jakob er et bibelsk navn og tydeligvis viser trenden at bibelske navn er populært da både Jakob og Lukas er på topp, som begge er av bibelsk opphav. Hvilket guttenavn er det vanligste og mest populære? Guttenavn og mye mer for du hjelp til hos oss. Mohammed har vært det mest populære guttevalget i Oslo i en årrekke. Tett etter fulgte Nora og Olivia, samt Filip og Oliver.


Dette viser fersk statistikk fra SSB. Han er nevnt i Skriften og skal ha skrevet Lukas-evangeliet. I Sør-Korea (og i Nord-Korea) skrives normalt etternavnet først, etterfulgt av et tostavelses fornavn, der siste stavelse starter med liten bokstav. Etternavn skrives først i Hangul med revidert romanisering, deretter andre mye brukte varianter av samme navn.


Mest brukte guttenavn

I år er det aller flest som har brukt dette navnet på guttebarn,. Koop nú Mest in onze Webshop of de Bouwmarkt! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar.


GAMMA is er voor iedere klusser! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz. Voor 23:bestel is morgen thuis! Betaal zoals je wilt. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Tallene er hentet fra Stavanger-statistikken. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære kattenavnene akkurat nå! Selv om foreldre nå finner navn som skiller seg ut, er det gjerne de mer tradisjonelle norske navnene som troner øverst på listen over de mest brukte gjennom tidene. Alle de andre pene jentenavnene er så mye brukt , at foreldre prøver å finne noe nytt.


Noe bedre forklaring på hvorfor Alma er mest populært i år har jeg ikke, sier Ouren. Blant jentenavnene følger Sofia og Ella som nummer to og tre i Oslo, mens tilsvarende for guttenavn er Oscar og Aksel. Blant jentenavn fra denne tiden, som har vært lite brukt de siste 1årene, er Agnes, Lovise og Augusta.


Aktuelle guttenavn kan være Arthur, Ferdinan Georg og Konra sier Alhaug. Han mener disse navnene vil oppfattes som eksotiske av mange, fordi de ikke har vært i bruk på veldig mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg