tirsdag 11. februar 2020

Julemiddag oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Vi har samlet oppskrifter og informasjon for å gå førjulstiden, julaften, romjula og nyttår trygt i møte.

MatPrat gir deg de beste tipsene og rådene du trenger for å lage julens klassikere. Få de beste tipsene til ribbe, pinnekjøtt, skinkestek, kalkun, lutefisk og det gode tilbehøret til julematen. Her finner du oppskrifter på skikkelig god norsk julemat. Det kan vel være fare for at det slenger innom en utenlandsk rett her, men du vil først og fremst finne oppskrifter på den kjente og høyt elskede julematen vår. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Det er mange norske hjem som serverer ribbe i løpet av jula, og det store samtaleemnet er om svoren blir like sprø i år som i fjor. Under finner du noen lure knep for å få den beste ribba. Julemiddag - oppskrifter For mange er det ikke julaften før det er servert middag.

Vi vil gjerne ha forrett, hovedrett og dessert som skal være helt lik julemiddagen vi har spist så lenge vi kan huske. Waldorfsalat er et klassisk tilbehør til jul og nyttår. Vår oppskrift med kål, rømme, stangselleri, valnøtter, eple og druer gir en deilig kremet salat som passer godt til koldtbor julefrokost, eller som tilbehør til til kalkun eller juleskinke. Julebordsesongen er i gang for fullt!


Skal invitere vennegjengen eller arrangere guttas- eller jentenes julebor vi gir deg gode forslag til menyer, og tips til å arrangere tidenes julebord. Hellstrøms perfekte ribbe Dette er mesterkokk Eyvind Hellstrøms oppskrift på ribbe. Oppskriften er like enkel som den er genial.


Se tips for å få den beste ribba med sprø svor og hvor mye ribbe du bør beregne per person. Se video og bilder som viser trinn for trinn. Linker til oppskrifter på tilbehør. Alle oppskrifter Julemat. I julen er det klassikerne som gjelder.


Ribbe, lutefisk, kalkun og pinnekjøtt tilberedt slik du husker at de smakte da du var barn. Ribbe, pinnekjøtt, juletorsk og lutefisk fra NRK Mat. Pinnekjøtt med kålrotstappe er tradisjonell julemiddag for mange.


Hjemmelaget karamellpudding er en populær dessert, særlig til jul og nyttårsaften. Denne oppskriften passer til ca.

Husk at puddingen trenger å stå kjølig minst et døgn før servering. Og bare for å ha sagt det med en gang: Dette er ikke en oppfordring til å droppe alle tradisjoner og overkjøre resten av julegjestene, men her har du et alternativ til de som VIL spise kjøttfritt i julen også. Vegansk julemiddag ? Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Lager du rødkålen selv kan du lage den så søt eller sur du ønsker. Med eple i blir den ekstra god. Det går nesten ikke an å servere ribbe uten surkål heller. Det er enkelt å lage selv og den smaker mye bedre og friskere enn den du kjøper ferdig. Se oppskrift på hjemmelaget rødkål her.


Om du spiser ribbe, pinnekjøtt, torsk eller kalkun – her finner du oppskrifter på alt tilbehøret til julemiddagen. De fleste av oss spiser ribbe på julaften, men hva serverer du til?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg