fredag 7. februar 2020

Piercing i navelen

På den tiden piercet de seg hovedsakelig av kulturelle eller religiøse årsaker. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. Piercing er ikke et nytt fenomen.


I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt. Pris for piercing vil avhenge av hvilket smykke du velger. Vi har et stort utvalg av smykker i alle prisklasser. Prisene nedenfor inkluderer enkleste type smykke og rensemiddel. I de aller fleste plasseringer er det anbefalt å bruke en stang mens piercingen gror.


Den ekstra bevegelsen en ring medfører kan forlenge grotiden og skape irritasjoner. Jeg er år så det jeg må nok vente litt lenge før jeg får, men jeg vil virkelig forsikre meg om alt. Jeg søker på sider hele tiden og prøver å finne ut alt jeg lurer på. Foreldrene mine sier at jeg må vente til jeg blir 18.


Jeg spurte mamma om hvorfor min stemme ikke ble prioritert mer enn den gjorde og hvorfor jeg ikke fikk bestemme over min egen kropp. Svaret hennes var at jeg ikke fikk bestemme selv før jeg var 1 og jeg forstår det, men det er fortsatt min kropp og jeg. Mamma synes det er helt ok, imens pappa syns at det ikke er greit. Er det lov til å få piercing med kun en av foreldrenes tillatelse?


En venninne tok piercing i navlen på meg på ungdomsskolen. Dumt å ta det uprofesjonelt, ja, men har ikke hatt noen som helst problemer, har den fortsatt og er kjempefornøyd. Vi har strenge steriliseringsrutiner, og tester autoklavene (steriliseringsmaskinene) våre regelmessig. Behandlingsråd for piercing : Navle, brystvorter, nese, øyebryn og utsiden av leppe. Din nye piercing helbredes ikke av seg selv.


De fleste problemene kommer av: - At du rører, piller eller tukler med piercingen med urene hender (under negler er det alltid store mengder bakterier). Vet ikke hvorfor jeg ba henne å holde meg i hånden) Det er et nål som dem stikker med! Get without the ads. Skip trial month free.


Rita tar piercing i navlen Ingrid Larssen. Find out why Close. Unsubscribe from Ingrid Larssen? Jeg tok piercing i navelen for ca 10år siden og jeg har den der fremdeles. Nå lurer jeg på om det er på tide å ta den ut!


Vil hullet i navelen noen gang gro igjen med tanke på at det er minst år siden jg tok d. Kine tar piercing i navlen. PIERCING OMBLIGO SIN DOLOR,COMO SE HACE UN PIERCING EN EL OMBLIGO RAPIDO Y BIEN HECHO-NAVEL PIERCING. Begynte å tenke litt over en ting i går, noe VELDIG VIKTIG. Joda, fint er det vel, men begynner å bli ganske lei - igjen. Har hatt det siden jeg var 1 i år snart, foruten en periode der jeg gikk uten, nettopp fordi jeg var lei.


Andre piercinger: år. Her finner du alle typer piercing som navlepiercing, tungepiercing, piercing til øyenbryn, labret, ball closure og segment rings og mye mye mer. Vi har også et stort utvalg av løse kuler og piercing stenger. Pass på å velg riktig størrelse på både stang og kule til ditt bruk! Det vil si at jeg vil vite mest mulig om piercing før jeg gjør det, om farene osv.


I hudfoldene i navlen er det ypperlige forhold for oppvekst av sopp og bakterier, det er derfor svært viktig å forebygge slike infeksjoner med god hygiene. Siden det virker som om du nå har en infeksjon på grunn av rødheten og gul- hvitt puss, synes jeg du skal la din fastlege se på dette. Jeg håper på å få tilbakemeldi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg