onsdag 12. februar 2020

Junior aftenposten

Barn og unge får med seg hva som skjer i nyhetene, men forstår ikke alltid hvordan det henger sammen. Aftenpostens kundeportal – logg inn på min side. Mange lærere bruker artiklene våre i timer i norsk, samfunnsfag eller naturfag, eller som utgangspunkt for tverrfaglig undervisning.


De der er kjempegode! Med tilgang til Arkivet får du en helt unik innsikt i historien ved at du kan lese om hendelsene fra datidens perspektiv. I avisene finner du øyeblikksskildringene, beskrivelsene.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hele Norges ukeavis for barn og unge. Nyheter fra Norge og verden, på barnas premisser. SE ALLE EPISODENE NÅ! Penelope gruer seg til å holde å tale om klimaet foran mange kjente politikere.


Nå er hun klar for endring. Foretrekker du å lese på desktop går du inn på magasinpluss. Avisen utkommer en gang i uken.

De gjør ting forståelige, mener Sindre (12). Og så er det bra med tegneseriene til slutt. Et digitalt arkiv for norske blader, magasin og tidsskrifter. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Personvernpolicy og cookies.


Her kan kan man lese nyheter både fra Norge og fra resten av verden og vanskelige sammenhenger blir forklart på en forståelig måte. Gjør livet rikere med Norges fremste økonomi- og forbrukermagasin. Her får du alt om privatøkonomi, skatt, lån og investeringer. Og vi leter etter et barn som vil gjøre intervjuet for oss! Vi har snakket med ti barn med forskjellig bakgrunn om julen.


Er barn så ufattelig dumme at de går på dette? Les også: Faketisk. Og hva med foreldrene? Du kan lese saker på ap. NB, saker fra A-magasinet og noen større.


Smelter egentlig isen på Grønland så mye som forskerne fryktet? Formålet med opprettelsen var å gjøre norsk mediestatistikk tilgjengelig via én sentral kilde, og å dokumentere norsk medieutvikling gjennom systematisk innsamling av mediedata. Har du ytterligere spørsmål om stillingen eller ønsker å registrere din søkna trykk her.

Velg melloutgaver for kr 4(Spar kr 79) utgaver for kr 7(Spar kr 351). For mer informasjon, ta kontakt med redaktør Mari Midtstigen, mari. Norsk og internasjonal historie fra fjern og nær fortid.


Ukeavis for engasjerte barn og unge. Du må være true to your brand. Her er liste over nyhetsnettsteder for barn pluss tips til hvordan velge. Varsler storsatsing digitalt.


I år fyller barneavisen fem år og kan vise til stor suksess på papir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg