torsdag 6. februar 2020

Viaplay eller netflix

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. De er også en god allrounder på andre filmer og serier, men her får du ikke noe sport.


Viaplay eller netflix

Og når dem tom lanserer sin egen serie house of cards som er glimrende underholdning blir det bare å si opp hbo. Hopp direkte til konklusjonen. De fleste oss liker å se filmer og serier akkurat når vi vil og har tiden til det. Særlig aktuell om det er barn i familien - eller er interessert i Champions League. Pakken med filmer og TV-serier koster kroner per måned.


Men har ikke prøvd HBO så vet ikke med de. Viaplay Sport koster 2kroner måneden. Fascinerende at du ikke vet betydningen av det egentlig. Mest for min år gamle datter Hvem er best på barnefilmer? Eller finnes det andre bedre sider der ute?


Viaplay eller netflix

Og er det enkelt å melde seg ut etter feks mnd? Ungene ser mest på viaplay , da de har nickelodeon-programmene, men er innom netflix også avogtil (stort sett for Lekende Lett og Barbie). Har viaplay og netflix , og er av-og-på abonnent på HBO.


Sjøl ser jeg like mye på netflix som viaplay , da jeg synes at viaplay er ok på serier, mens netflix er bedre på filmer. Som personen over foreslår, prøv ut begge. Jeg foretrekker også netflix.


Viaplay eller netflix

HBO är bolaget bakom påkostade succéserier som The Sopranos, Sex and the City, Rome och Game of Thrones. Her får du en liste med priser og innhold hos noen leverandører. Hop direkte til konklusionen. De fleste af os kan godt lide at se film og serier lige når vi vil og har tid. Men det er en del bra der altså, både filmer og serier, bare det at jeg ar sett alt.


Jeg har netflix for øyeblikket - men har prøvd begge deler. Mitt inntrykk er at viaplay er bedre på film, og netflix har bedre utvalg serier. Men nå skal det sies at det mangler mye hos netflix her i Norge. Netflix erbjuder också en provperiod. Kanskje en grøsser for å markere halloween, eller bare fordi det er spennende?


Viaplay eller netflix

Dels för att de är mer lättöverskådligt vad gäller serierna tycker jag, men de har även ett större utbud. Här är en överblick över priser och innehåll. HBO er synonymt med kvalitet, men de forlanger måneders binding om en skal få deres tilbud til samme pris som NF og VP. Opsiger nemlig mit tv abb hos Stofa da det er blevet alt for dyrt, men kan jo ikke undværer tv helt.


Så hvad er bedst af de to? Og hvorfor er den ene bedre end den anden? Fordele og ulemper. Skal streame via min PS så det skal også være nemt at styre derover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg