onsdag 5. februar 2020

Vennskapsdikt barn

Er du ute etter et dikt om vennskap? Da har du kommet til riktig sted. Her gir vi deg flere fine vennskapsdikt.


Dersom du heller ønsker forslag til en kort tekst, kan du finne dette på denne siden: Tekster til en venn. Her er noen vennskapsdikt. En venn er til å stole på, hvor som helst når du trenger dem. Men av og til så kommer det onde mørke dager der du trenger en venn.


Du er min beste venn og du veit ikkje om det. Det er nok å tenkje på deg så blir eg innvendig glad. Barn som er rause, empatiske, gode til å leke og har lært seg å både gi og ta.


For å kunne gi og dele må du ha litt selvtillit, så det å bygge opp omkring ungenes selvtillit er lurt. Alle behøver en venn i blant (klappe kvarandre på skuldrene) så ta godt vare på den du fant. Ifølge Gerhardsen kan den stikk motsatte oppdragelsen gjøre barnet lite fleksibelt. Vennskapsdikt barn.


Du kommer selv til finne ut hva du syns er vakkert. Regler, rim og vers - regler, rim og vers. Fyller meg selv helt p langs og p tvers fra verst til nederst.


Etter at alle var gode venner igjen, tegnet barna og de voksne omriss av hendene sine, fargela dem og limte de opp i en vennskapsring. I midten av ringen står dette diktet: Gjøre en forskjell. I høst har det vært nasjonal satsing på manifest mot mobbing.


Visste du at: Inger Hagerup er mest kjent som lyriker, og hennes dikt for barn er klassikere i norsk barnelitteratur. Hun har også skrevet hørespill og gjendiktet Shakespeare og Goethe. Målet med denne bloggen var opprinnelig å sette meg inn i begrepet blogging sånn at jeg kunne veilede ungene mine i den digitale verdenen.


Et lite barn i snøhvit drakt ble båret til sin dåp. Jeg liker å skrive. Et lite barn fikk silvått hår av døpefontens regn. De ønsket korsets tegn.


Så kom den hvite luen på, velsignet av en hånd. Det skulle ut i livets. Et barn med øyne himmelblå fikk med seg hellig ånd.


Vennskapsdikt barn

Barn som faller utenfor det sosiale fellesskapet, eller som ikke får delta i lek eller samspill, mister muligheten dette gir for å utvikle seg sosialt, språklig og sansemotorisk. Om stjernene faller,og vinden er dø om solen har mistet sin varme og glø om tomhet er alt vi ser på vår vei, så husk at jeg ALLTID vil bry meg om deg. Men trenger hjelp til å finne et dikt som jeg kan ha som sier noe on evt. Leter du etter sitater om vennskap?


På denne siden gir vi deg flere flotte og rørende sitat om vennskap. Skal du skrive et koselig vennskapskort, kanskje med et vennskapsdikt ? Her kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til en god venn. Tekstene kan passe både til en bestevenn, en venninnne eller en kompis. Dersom du leter etter et fint dikt om vennskap, kan du finne det på denne siden: Dikt om vennskap.


Et vennskap er noe vi alle kan trenge, og minnene er noe vi vil ha utrolig lenge. Gjennom godt og vondt, man støtter hverandre, selvom man ute på viddene kan vandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg