tirsdag 18. februar 2020

Ovnsbakt laks i folie

Ovnsbakt laks i folie

Laks i folie er lettvint og kan gjernes lages i stand kvelden før du skal steke dem. Husk da å oppbevare laksepakkene kjølig i kjøleskapet fram til du skal ha. Hva med en gladlaks til middag? Prøv denne som er innbakt i folie , her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker. Tilbered i stekeovn eller på grillen.


Ovnsbakt laks i folie

Ved å pakke fisken i aluminiumsfolie beholder du all kraften og fuktigheten i fiskestykket. I tillegg er det en utrolig enkel måte å tilberede fisken på. Maten lager seg praktisk talt selv! Du slipper også å rengjøre fastbrente ildfaste former.


Ovnsbaking av hel fisk: 1. Pakk folien sammen rundt laksen og legg pakkene med skjøten opp på et stekebrett. Bak laksen midt i stekeovnen til alt er gjennomkokt, ca. Server med det tilbehøret du ønsker. Tips: Pakkene kan også varmes på grillen. Så hakker du litt nøtter (hasselnøtter) og drysser over før du baker laksen i ovnen.


Jeg bruker alltid steketermometer og tar ut fisken når den er grader. Jeg har invitert på middag til fredag. Virker veldig fristende med ovnsbaktlaks, eller laks i folie. Lurer på hvem av disse dere ville valgt, og om dere evnt har en god oppskrift på lur? Har kikket litt på nett.


Skal lage ovnsbakt laks for første gang - Mat og. Hvilke tilbehør til ovnsbakt laks? Helstekt laks i folie - Mat og drikke.


Ovnsbakt laks i folie

Annen sitrusfrukt virker også) Hakket løk kan du også bruke. Hvur lenge avhenger av hvor tykk fisken er men regn i alle fall en halv time. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat.


Fisk i folie er et godt tips til enkel hverdagsmiddag, det er nærmest umulig å ikke få et saftig og godt resultat. Fyll fiskepakkene med det du har for hånden av grønnsaker og urter. Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Lag gjerne foliepakkene kvelden i forveien, ta dem med ut på tur og grill dem på et bål! Vi har oppskriften.


Ovnsbakt laks i folie

De kan også slenges på grillen eller stekes i ovn. Legg laksen på først, ha på litt salt og pepper på begge sidene. Ha en klatt smør i og brett folien sammen, prøv å heller ha litt for mye folie enn for lite, det kan renne ut av folien. Pakk fisken i tykk aluminiumsfolie, helt tett, skal fisken på grillen bruk dobbelt ark med folie. Legg i langpanne eller på varm grill med skjøten opp.


Ta ørreten ut av ovnen og avkjøl litt før skinnet fjernes ved hjelp av en liten spiss kniv. Kvardagen er i gang og middagane skal på bordet etter en lang dag på jobb. Da er det heilt topp med såkalte kvardagsmiddager som både er raske, enkle, næringsrike og mettande.


Laks i form med grønnsaker og fløte er en slik middag, den er så simpel, men samtidig veldig god. Med mange gjester rundt middagsbordet, er hel laks i ovn en super måte å tilberede laks på. Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og godt når laksen bakes med skinnet på.


I denne oppskriften kan du også bruke hel ørret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg