fredag 7. februar 2020

Matmuffins med ost og skinke

Oppskrift på gode og saftige muffins med ost og skinke. Disse muffinsene er perfekt å ha i sekken. Matmuffins med gulrot, squash, ost og skinke. Osten gjør dem ekstra saftige, og sammen med skinke , squash og gulrot smaker de kjempegodt. Bruk gjerne grunnoppskrifta og fyll med det fyllet du måtte ønske.


Hugs å bruke glutenfritt havremjøl og havregryn for heilt glutenfri matmuffins.

Proteinrike, grove, mektige og knallgode! Kanskje desse frister som turmat på neste langtur. Skjær skinken og riv osten. Bland skinkebiter og revet ost i deigen. Fordel deigen i former og stek i ca.


Disse fyldige og saftige glutenfrie matmuffinsene er fylt med ost og skinke , og er et smakfullt alternativ for deg som ikke tåler gluten. De er laget med grov melblanding, metter godt og er geniale å ha med i nistepakken. Bruk de som niste,frukost, kvelds eller hva du nå vil.


Muffinsene smaker fantastisk godt, og er stappfulle av godsaker: Brie, cheddar, soltørkede tomater, oliven, crème fraîche, fersk timian og cherrytomater.

Det går fint å variere smaken på matmuffinsene ved å bytte ut ingrediensene med f eks andre typer ost og urter. Dette er dessuten gode og mettende matmuffins , som er populære som turmat! Tilsett ost og skinke i strimler. Horn med ost og skinke er en smakfull avveksling til den vanlige skolematen.


Bak gjerne dobbel porsjon og legg i fryseren, og ta dem opp etter behov. Det kan brukes som lunsj, middag eller kveldsmat, perfekt å ha med seg i farta. Jeg har tidligere lagt ut en oppskrift med karbonadedeig som du finner her - men jeg synes helt ærlig at denne ble bedre.


Wrap Ground Beef Around Babybels – Just Wait Until You See What Happens Next! Ha ost og skinke oppi bollen med det tørre og bland det godt inn. Stikk de små brokkolibukettene nedi, og topp med litt ekstra gulost. Tidsklemma har tatt meg, og dessuten har jeg oppdaget at det er ganske så mer hektisk å håndtere to barn enn ett på kjøkkenet.


Hvis du tripler grunnoppskriften på matmuffins , får du muffinser som du kan fylle med tre ulike fyll: ost og skinke , spinat og blåmuggost og tomat og oliven. Del røren i tre, bland inn de ulike fyllene og stek i tre omganger – og vips er matpakkene for den neste måneden klar. For nokon veker tilbake delte eg oppskrift på grove pizzasnurrer med kjøttfyll med dokke.


Sommerferien nærmer seg ubønnhørlig slutten og både jobbstart og skolestart står for tur. Da gjelder det å krydre hverdagene med noe hyggelig og godt! Rør sammen mel, bakepulver, olje og melk i en bolle.


Tips: Muffinsene smaker godt som niste med salat, kremost, tomat og avokado.

En spennende variant til brødmåltidet. Perfekt å ha med på tur, i lunsjboksen eller som tilbehør til suppe! Næringsinnhold per muffins er cirka 1kalorier, g protein, g karbohydrater og g fett. Foto: Nora Mathisen, FitnessNora Vis mer.


Forvarm stekeovnen, med over og undervarme til 200°C. Kjør havregryn i en liten blender til havremel. Visp sammen egg, melk og olje. Rør godt til alt blandet. Hell det i melblandingen.


Min lokale matbutikk har fusjonert med en annen og det var noen produkter som gikk ut av vareassortementet og var satt ned til halv pris. Rør skinke , vårløk, tomat, oliven, ost og urter inn i muffinsrøren. Se flere deilige matmuffins her. En klassisk pastasalat med ost og skinke passer godt både som lunsj og middag.


Ekstra god blir den med en deilig hjemmelaget dressing. Pastasalat med ost og skinke går aldri av moten. Nettopp denne pastasalaten er kanskje den vi nordmenn har kjøpt mest av opp gjennom årene både i butikk og på kafe.


Og hvorfor det, mon tro? Kommentarer til ost - og skinke tallerken 0. Hornene kan drysses med ost. Schibsted er et etablert mediekonsern med hovedkontor i Oslo, som eier nettsteder som for eksempel VG,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg