torsdag 6. februar 2020

Vondt i magen etter sex

Ingen forpliktelser. TS, har du smerter i magen etter sex bør du oppsøke lege og gynekolog. Ikke lese på nett, siden ingen kan gi noen garanti for hvem det er som svarer og havslags kompetanse de har for å gi deg råd. Får ALLTID vondt i magen ved sex - Seksualitet.


Ekstemt vondt nederst i magen etter sex - Kropp.

Vondt nederst i magen etter sex? Hadde hard sex med typen også fikk eg ekstremt vondt i nedre del av magen , det skjedde før mensen. Jeg har fortsatt milde smerter og det har gått 2uker. Har hatt smertene de siste gangene en liten uke før menstruasjon ,kun etter samleie Hvorfor? Det går ca dager mellom hver menstruasjon, og har da blødningen toppen dager, Hvorfor?


Er det en sammenheng her? Jeg hadde ubeskyttet sex og nå strammer det i magen min og gjør vondt. Dette betyr magesmertene – etter hvor i magen de sitter Magesmerter kan komme av så mangt, og det kan avhenge av hvor i magen du har vondt.

Har du vondt i øvre del av magen eller mellom brystbeina, kan det tyde på refluks. Dessuten har kvinner som har sex mens de har en soppinfeksjon i underlivet, prosent sjanse for å få det tilbake igjen, skriver nettstedet. Ifølge Josef Ekgren får hver tredje kvinne som føder vaginalt skader under fødselen. Det kan være rifter og sår, de kan ha revnet eller blitt klippet.


Når du mestrer dette bør kjæresten din også prøve å innføre stavene. Han er sannsynligvis akkurat like redd for at det kan gjøre vondt ved samleie, som du er. Utvidelsen skjer uten vold og smerte og har til formål å fjerne angsten din, og lære deg og musklene dine å slappe av i skjedeinngangen når noe trenger inn. Jeg hadde sex for første gang rett før Jul, det var og hennes første gang. Hun hadde bare litt vondt når vi hadde sex , men etter vi var ferdig begynte hun å få vondt i magen.


Vi hadde sex igjen igår, da fikk hun litt vondt. Men når vi var ferdig fikk hun vondt i magen i. Ufarlige årsaker til magesmerter. Petter Brelin forteller om en rekke vanlige årsaker til smerter i magen : Virus. Plutselig vondt i magen som kan gi kramper, diaré, feber og ubehag som går over etter noen dager, såkalt omgangssyke som er en akutt mage - og tarminfeksjon.


Noen minutter etter at han hadde gått så fikk jeg vanvittig vondt helt nederst i magen (jeg går ut ifra at dere vet hvor jeg mener). Det var såpass vondt at jeg ble liggende i senga å gråte og br.

Etter at jeg og kjæresten hadde sex i morges, fikk jeg akutt kjempevondt nederst i magen. Kjentes ut som jeg revnet og at noe presset hardt. Magen ble også litt oppblåst nederst, samt steinhard. Vi har vært sammen i snart år, og at sex jevnlig siden da.


Sexen idag var veldig vanepreget, gj. Så det er sånn vondt i magen - vondt. Sånn som når man gruer seg eller når noe er stressende, skremmende. Så jeg tror ikke det er noe fysisk. Så gynekolog kan ikke hjelpe meg.


Har nok noen traumer, men jeg og samboer har nå jobbet med å ta det rolig i snart år og jeg har fortsatt kjempevondt i magen ved sex. På legespråket foretrekkes betegnelsen funksjonell dyspepsi eller non-ulcus dyspepsi (NUD = ikke-magesår plager i øvre del av magen ). Funksjonell betyr at plagene ikke skyldes sykdom i noen organer (ikke-organiske plager), og dyspepsi betyr smerter og ubehag i øvre del av magen. Gro Killi Haugsta førsteamanuensis og fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus, til Kvinneguiden.


Hun har forsket på kvinner med langvarige underlivssmerter i år, og forteller at vaginisme og vestibulitt er et vanlig problem hos kvinner i dag, særlig yngre. Regelmessighet er et nøkkelord for magen , og gjelder både med hensyn til toalettvaner, måltider, fysisk aktivitet og søvn. Havregrøt er dessuten veldig bra mat for de fleste mager. Når gir kvalme og oppkast grunn til å ringe legen sin?


Akutt oppstått kvalme og oppkast kan skyldes en infeksjon i mage -tarm-kanalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg