torsdag 13. februar 2020

På kanten vitser

Kona hadde et usedvanlig hårete underliv og det toppet seg når mannen sammenlignet underlivet hennes med Mullah Krekar. Kona bestemte seg at det var på tide å gjøre noe med saken og gikk ut på badet og glattbarberte underlivet før hun gikk inn til mannen igjen. Nedenfor finner du mange frekke vitser og vitser på kanten. Det beste utvalg av Norges beste vitser.


På kanten vitser

For barn i alle aldre. Vel tilbake på soverommet tråkker han av seg underbuksa, vipper fram det struttende organet og drysser det hvite pulveret utover dets fulle lengde. Se, her kommer jeg med Paracet’en din!


Nå kan du få velge om du vil ha den som stikkpille eller som sugetablett! På fødestuen lå fire kommende mødre på samme rom da legevisitten kom. Foreningen for erfarne rundbrennere har utviklet en ny idrett. Den nye idretten er en moderne variant av Rodeo som går ut på å sjekke opp ei ukjent dame på byen og ta henne med hjem for en hyrdestund.


Lille Per sto utenfor badet og venta når hans storesøster på år kom ut fra dusjen i bare håndkle og spurte om han kunne få se henne naken. Søsteren ble naturlig nok dypt sjokkert og nektet, men lille Per ville ikke gi seg og søsteren ga til slutt etter og kastet håndkleet for å få slutt på maset. Vestkangutten var blitt år og foreldrene syntes det var på tide at han fikk lære litt om livets realiteter og hvor maten på bordet kommer fra.


De besluttet derfor å sende han på bondegårdsferie i sommerferien. Etter kun tre dager kom vestkantgutten hjem igjen fra bondegården med halen mellom beina. På veien hjem møtte han ei mus som satt fast i kvikksand.


Snill som elefanten var, strakk han ut snabelen for å hjelpe musa. Musa klatra opp på snabelen, og kom seg fint på land. Vet du moralen i denne historia er?


Jo, du trenger ikke ei gul porsche for å få ei våt mus på snabelen! ENKELTE AV DISSE VITSENE ER KANSKJE LITT PÅ KANTEN ,SÅ HVIS DU IKKE LIKER DETTE,BØR DU KANSKJE SKIFTE SIDE 裸-Hva er det verste med den økende arbeidsløsheten? Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Vitser er til for å spre glede. Bursdagen tok plutselig en frekk vending.


På kanten vitser

Politimannen titter på damene i baksetet, og synes de ser ut til å være litt uvel og grønne i ansiktene. Alle barna fikk sitte på med bilen hjem fra ferie, unntatt Ola, faren hans hadde parkert på Sola. Det syntes nok han også, for han tok hånden under blusen hennes for. Men han var nok ikke like. Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor.


Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre. Flere tusen vitser.


På kanten vitser

Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg