onsdag 5. februar 2020

Vondt i puppen

Hva kan forårsake smerter i brystene? Smerter i brystene kalles mastalgi og er svært vanlig hos kvinner. Det er normalt at brystene føles ømme til bestemte tider, slik som rett før menstruasjon og tidlig i graviditet. Mange er redde for at dette kan være symptomer på kreft, men undersøkelser viser at smerter i brystene bare helt unntaksvis er symptomer på kreft.


Huff i disse krefttider så blir man jo så bekymret når man kjenner smerter i brystene. SVAR: Hei De smertene du kjenner i puppen din, er trolig brystkjertler, som er naturlig i puberteten. Disse kjertlene er forårsaket av hormoner, og det er naturlig med ømme bryster når brystene vok. Startet av petronella år siden Hei, Jeg er ei jente på som lurer på hvorfor jeg har så vondt i puppene mine.


Det er vondt inni, og jeg har egentlig ganske små pupper. Håper noen kan svare meg fort. Vil ikke snakke med noen voksne om det? De har vært ømme før også, men nå er det på en annen måte. Jeg har vondt i begge puppene.


Det er også vondt litt oppover mot armhulen på begge sider. Smerten kan likne litt på stølhet, men det er likevel ikke helt det samme. En annen ting er at jeg og har veldig vondt i brystet rundt med hjertet ofte kjenner jeg at det kommer smerter spesielt om kvelden når jeg har lagt meg for å sove, har dette en sammenheng med puppene eller hva? Sv: Vondt i puppen min Høres ut som det samme jeg fikk for et par uker siden. Vet ikke hva det var, men det kom etter melkespreng faktisk.


Det var vondt og rødt på ene siden av puppen i noen dager (kanskje?) før det ga seg. Vondt i brystet og brystsmerter kan være skremmende og smertefullt. Har du kjent etter om du har noen kuler i puppen eller under armen? Jeg aner ikke om brystkreft er vondt eller ikke. Skulle gjerne visst det selv.


Jeg går og venter på svar på en biopsi jeg tok forrige uke. Har kuler under begge armene. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Probeer het vandaag nog! Det er ikke _smerte_ liksom, men litt sånn iling. Og det er ikke hele tiden. Brae hvis jeg gjør spesielle bevegelser. Akkurat som om jeg har strekt noe eller slikt.


Vondt i puppen

Noen som vet hva det kan være? Uff, jeg har jo hatt litt ømme pupper , men nå i kveld så er det rett og slett vondt om jeg er nær dfn høyre puppen. En kul i brystet er bare ett symptom på brystkreft.


Gi eller motta råd om amming, flaskemating eller barnemat. Her møter du andre kvinner som har erfaring med amming eller har gitt barnet flaske. Babyen er mnd og jeg ammer fortsatt en del.


Vondt i puppen

Nå har den ene puppen blitt skikkelig øm og vond! Kan det være brystbetennelse? Jeg føler meg ellers frisk, ingen feber. Jeg kjenner ingen klumper eller harde områder i brystet.


Denne puppen har vært upopulær en stun siden det tar lenger tid før me. Tenåringer kjenner som regel en spesiell type smerte i brystene når de begynner å få mensen. PMS kan til og med forårsake smerter før menstruasjonen.


Mange kvinner lider av smerter i brystene i løpet av sine fruktbare år, oftest hyppigere sammenfallende med eggløsningen halvveis i menstruasjonssyklusen og dagene før menstruasjon. De aller fleste vil kjenne at brystvortene blir ømme i løpet av svangerskapet. Hvor ømme de blir, og hvor lenge dette varer, varierer fra kvinne til kvinne. Store bryster, eller store pupper om du vil, kan teoretisk sett føre til vondt i ryggen ved å gi et økt press på brystmuskulaturen (pectoralis), øvre ryggmusklene (bl.a. øvre trapezius og levator scapulae) som igjen kan føre til økt funksjonell kurve i brystryggen (såkalt kyfose), stramme øvre nakkemuskler og slikt vi assosierer med generelt dårlig holdning i øvre del av ryggen.


Jeg bel innlagt på sykehuset et døgn og lå til overvåkning. De sa at jeg ikke feilet noe. LIkevel har jeg hatt brystsmerter bak og rundt venste bryst i et år.


Det er der ikke hele tiden, men komemr og går i løpet av dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg