tirsdag 25. februar 2020

Test barnestol

Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Velg riktig barnestol for ditt barn. Disse er enkle å holde rene og kan stables.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Denne testen fokuserer på barnets komfort, fleksibilitet, hvor mye stol og funksjoner du får for pengene, og hvor lenge de kan brukes.


Vi har ikke testet sikkerheten. Ett grunnleggende kriterium har derimot vært at alle småbarnstoler i testen skal være typegodkjent og testet i henhold til det europeiske regelverket. Stolen har en deformasjonssone, på samme måte som fronten i en bil.


Den tar opp kraften fra kollisjonen før den treffer barnet, ifølge testen. Den norske barnestol -produsenten har også to andre stoler som får beste karakter - BeSafe iZi Kid Xog X3. Den siste stolen med karakteren er Britax Römer Max-Way Plus. Fakta om testen av bilstoler. Britiske TRL The Future of Transportation er et uavhengig forskningsinstitutt og har utført testen på oppdrag fra NAF og svenske Testfakta.


Testen er hovedsakelig basert på bakovervendte barneseter, men ett av setene, Recaro, er framovervendt og kan anses som referansestol. I andre tester har Recaro gjort det bra. Svært trygg og sikker barnestol som festes enkelt og stabilt i setet. Veldig liten risiko for personskade både ved front- og sidekollisjon. Tar stor plass og krever langt setebelte.


Test barnestol

Cybex Solution M-fix blir derfor rangert som best i denne testen , med høye karakterer i alle kategorier. Bitax setet har en ekstra støtdempende pute, som ifølge produsenten skal redusere belastningen på nakken med opptil prosent. Problemet med den ekstra puten er at den er i veien for beltet, og ødelegger stramme-effekten.


I Forbrukerrådet- testen er den ikke blant de aller beste når det gjelder verken sikkerhet eller brukervennlighet, men i NAF- testen ble den best i test og kom under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp. Det er lav risiko for feilbruk. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.


Test barnestol

Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Siden starten har Plus Test vært utført av VTI og publisert av NTF. Den gang vant Brio med av oppnåelige poeng. Man skulle kunne lage en barnestol som var umulig å velte, men den ville blitt nærmest umulig å bruke, fordi den hadde tatt svært stor plass. Planlegger du bilferie med barna?


Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort. I Prisguidens bilstol-guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe. Hjul har løsnet på populære joggevogner: Mange barn skadd. Alle stoler ble montert i henhold til produsentenes instruksjoner.


Test barnestol

Sammen med tre familier har den svenske trafikksikkerhetsforeningen Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande (NTF) vurdert hvor lett det er å montere og bruke stolene, og hvor lett det er å feste og plassere barna riktig. Gir ingen karakter, kun sertifisering til eller kg. Tabellen viser alle Plus Test -sertifiserte modeller. Vår sammenligning diagram for Barnestol sammenligning erstatter ikke en Barnestolstestder en spesiell Barnestol test vinner kan anbefales.


For å øke merverdien for leserne våre, kan vi lenke til en ekstern høy stoltest av troverdige kilder. Bare du bestemmer hvilken modell din personlige Barnestol test vinner wird. Her på Jollyroom finner du, som du ser, mange kjempefine og praktiske barnestoler til barn i alle aldre, fra gode merker som Inovi, Troll, Beemoo Care og JLY.


Test barnestol

I en høy barnestol blir små barn store. Barna kommer opp på samme nivå som foreldrene, og de kan sitte rundt et vanlig bord og spise. Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP) har på oppdrag fra FB testet ti høye barnestoler for mindre barn, i samarbeid med Testfakta. Ny test : Forovervendt barnestol bedre enn bakovervendt.


Kjøpe riktig bilstol. I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år. Men i en stor internasjonal test scorer en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg