torsdag 27. februar 2020

Jentenavn 2013

Jentenavn 2013

Jakob, krabbet opp seks plasser til 5. Isak, opp seks til 10. Sebastian, opp sju til 13. Alle fortsetter fremgangen fra tidligere år. Emma er igjen tilbake på topp over mest brukte jentenavn.


Filip, sammen med Philip, Fillip og Phillip, gjør et kjempehopp og blir årets guttenavn. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Han opplyser om at veldig mange navn oppnår popularitet der før de kommer hit til Norge, og at land vi henter inspirasjon fra er Sverige og England. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge.


Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Nå som alltid henger vi et lite åretter Sverige og er tydelig påvirket av de. Hvordan er det når dere skal velge navn til deres barn?


Holder dere til tradisjoner eller vil dere helst finne noe helt nytt eller dra fram gamle skatter? Dette er en liste over populære navn. Når det kommer til jentenavn har a-endingen vært i vinden lenge. De siste årene har over prosent av alle jentebabyer fått navn som ender på a (eller ah). To storebrødre skal få en lillesøster og vi sliter med finne navn.


Vi liker litt uvanlige navn. Det har storebrødrene å. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


William har etter over rs klatring ndd navnetoppen. Sk p navn - Navn - SSB 26. Vi er ute etter korte navn, helst ikke mer enn fem bokstaver. Jentenavn bør ikke slutte på a. Synes jentenavn som slutter på e er finest. Er veldig glad i norrøne navn, men vil helst unngå de som assosieres veldig med mytologien, som Odin eller Ask og Embla (for ikke å snakke om Loke).


Blir veldig glad for forslag! Klikk på videovinduet over for å starte avspilling. En annen sjanger av jentenavn , er de som har sin opprinnelse i guttenavn. Nedenfor har jeg lagt til de jeg kommer på, men det er sikkert mange flere her også.


Adamine, Adolfine, Alberta, Arnbjørg, Arnolda, Augustine, Axeline. Berendina, Bjørnlaug.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg