torsdag 20. februar 2020

Ubeskyttet samleie rett etter mensen

Fikk mensen rett etter sam. Kan jeg være gravid? Hva kan dette være? Etter et ubeskyttet samleie for noen uker siden,har nå mensen blitt forsinket.


Jeg har vært gjennom en tøff periode i det siste,med mye stress og spenning. Når slår det i såfall ut på en test? Har hat ubeskyttet samleie rundt tiden mensen min skulle komme. Er det fare for graviditet?


Har tenkt å ta angrepille i morgen når helsestasjonen åpner i morgen. Har angrepillen redusert effekt timer etter ubeskyttet samleie ? Takk for ditt spørsmål! Generelt er det omtrent - sjanse for å bli gravid av et ubeskyttet samleie.


Rett før, under og like etter mensen er sjansen litt lavere. SVAR: Hei jente år Så fint du skriver til ung. Du skriver at du hadde ubeskyttet samleie for to dager siden. Da er risikoen for en graviditet til stede.


Jeg skjønner godt at dette er ubehagelig fir deg. Men for at du skla finne ut av dette , må du få undersøkelse av lege og at det blir tatt prøver av urinen din. Ubeskyttet samleie , hva må jeg gjøre?


Nytt samleie etter på. Finnes det sikre perioder for ubeskyttet samleie ? Uteblitt mens etter ubeskyttet samleie. Hei jeg lurte på noe , jeg og kj min hadde samleie for dager siden og vi brukte ikke kondom for at ingen av oss hadde , ca uker siden hadde jeg kraftig mensen smarter som er helt vannlig for meg det bestyr at jeg kommer å få mensen og jeg skal få mensen den Sep men men når vi hadde samlie så når han kom han kom. Jeg hadde sex med ei der kondomen sprakk, og dager etter fikk hun mensen og store smerter og kvalme.


Gravid etter ubeskyttet sex rett før mensen ? Hadde ubeskyttet sex dagen etter siste menstruasjonsdag. Rett etter mensen er det helt usannsynlig å bli gravid. Ta en test dager etter samleie , eller dagen du forventer mensen. Dersom du ikke benytter prevensjon er det mulig å bli gravid om du har ubeskyttet samleie i perioden dager eller mindre før eggløsningen,. Siden du har fått mensen etter samleie , så tror jeg ikke du er gravid.


For å begynne denne veiledningen vil vi vurdere nyttige praksiser som bør minimere de negative konsekvensene av ubeskyttet sex som kan oppstå umiddelbart etter samleie. Urinveisinfeksjoner kan forekomme i begge kjønn, selv om kvinner er betydelig mer utsatt enn menn. Faren for at du skal få eggløsning rundt tiden for mensen er helt minimal. Når du i tillegg tar nødprevensjon innen timer er faren enda mindre. Det er forskjellig hvor tidlig man velger å ha sex.


En del gjør som du og har sex tidlig. Har man sex rundt eggløsning er det alltid stor fare for graviditet. Det første symptomet på graviditet er uteblitt menstruasjon. Hvis du har hatt en normal mensturasjon etter ubeskyttet samleie betyr det som regel at du. Dagen etter samleie , om egget ble befrukte så vil du ikke merke noe.


Egget bruker ca en uke på å vandre nedover egglederen og tilslutt feste seg i livmorslimhinnen. Det er ikke før den har festet seg at hormonet, hCG lages og gir symptomer. Familie, samliv og seksualitet Prøvere og. AnonymBruker skrev: Hvis du ikke har mat og drikke dør du, enkelt og greit.


Det er mangel på mat og vann mange steder i Afrika, og mange barn dør. Det kan hende at det er det du kan takke for, og også det at du lever ikke i krig. Det finnes mange lykkelige mennesker i Afrika so.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg