fredag 28. februar 2020

Oppblåst mage hele tiden

Oddvar ble kvitt oppblåst mage med naturproduktet Lectinect Mage. Les mer om Oddvar, andre brukere og hvordan lektiner fra hyllebær kan styrke tarmen. Finn Mage Oppblåst. Jeg er oppblåst nesten hele tiden.


Mye luft og varierer med løs og hard avføring. Kjennes fryktelig stinn. Våkner med skikkelig mye luft, og må på do nesten med en gang. En stor del av befolkningen opplever å være mye oppblåst og ha magesmerter uten å forstå hva som er grunnen til det. Noen sliter med oppblåst mage hele tiden , etter måltider eller når de er stresset.


Tarmkreft er den vanligste kreftformen i Norge, og har hatt en rask økning de siste årene. Mange uroer seg for nettopp dette om de har oppblåst mage over lengre tid. Magesmerter og følelse av å være oppblåst kan oppstå dersom en svulst blokkerer tarmpassasjen slik at avføring og luft får problemer med å passere. Har så oppblåst mage hele tiden (ser ut som jeg er gravid).


Om morgenen er den flat, men etter bare glass vann så bang er kulemagen der. Er forsiktig med kostholdet og er ellers slank. Har hørt at det finnes produkter mot oppblåst mage. Noen som vet hva det heter og hjelper det?


Les også: Sliter du med oppblåst mage under mensen? For dårlig tid når du spiser, eller for lite magesyre. Ebeltoft forklarer at nedbrytingen av maten starter allerede i munnen og at det derfor er viktig å ha tid til å tygge godt før vi svelger.


Kun når maten er skikkelig tygd eller most kan magesekken gjøre jobben sin. Jeg glemmer hele tiden å spise. Utover problemet den presenterer for utseendet ditt, kan følelsen av tyngde og ubehag hindre deg fra å nyte aktiviteter. Det samme kan skje med beina.


Kan jeg spise meg fra en oppblåst mage ? Du kan i hvert fall spise deg til en oppblåst mage. Hver gang vi spiser, sluker vi nemlig en del luft. Først og fremst ved å skape ro rundt måltidene. Sett deg ne og vær bevisst når du spiser, i stedet for bare å kaste i deg store porsjoner med mat. Et lite tips om man sliter med oppblåst mage , intoleranser og allergier.


Noen mennesker sliter med store gassproblemer som plager dem det meste av tiden. I noen situasjoner kan luft som du ikke kan slippe ut, forårsake intense, kortvarige magesmerter. Selv om du ikke kan stanse gassproduksjonen, finnes det tiltak som kan bidra til å redusere gassproduksjonen, lindre dine ubehag og forhindre at du bringes i. Har du oppblåst mage hele tiden ? Oppblåst mage kan skyldes stress, men ofte er det noe du har spist. Unngå oppblåst mage med disse smarte knepene.


Råd mot oppblåst mage. Alle er plaget av luft i magen fra tid til annen, men noen plages mer enn andre. Det beveger seg hele tiden luft gjennom tarmen, og siden tarmen bøyer seg mange steder, blir luften presset rundt en del hjørner. Når luft presses gjennom smale steder, skapes det ly uansett om det skjer i magen eller i musikken. Den som først er fisen var, den er fisens rette far, heter det!


Luft i magen er noe vi alle har opplevd allerede fra vi var barn. Jeg har oppblåst mage hele tiden ! Det er helt naturlig selv om lukt og lyd kan gjøre at folk både rødmer og blir flaue. Noen ganger kan mengden av luft i magen til og med være synlig. Matvarer kan forverre symptomet eller forbedre det, men man vil nok få oppblåst mage likevel innimellom. Når jeg føler meg oppblåst : Hele tiden.


Rett over blæren der navlen er, er magen oppblåst hele tiden , morgen, kveld og midt på dagen, men resten av magen (rett under brystet) sveller opp først da jeg har spist frokost. Dette fortsetter utover dagen og viss jeg ikke spiser før jeg legger meg, er det kanskje litt bedre på morgenen. Fikk anbefalt God Mage av ei venninne.


Og takk og pris for det, for nå er mageproblemene mine borte! Trude (39) Uansett hvor mye jeg slanket meg, så var magen der, oppblåst som en ballong. Ble tipset om God Mage av svigermor, plagene gikk bort etter en ukes tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg