onsdag 12. februar 2020

Jentetur tips

Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Hit reiser du på jentetur Kun time med fly fra Oslo kan du nyte en Cosmopolitan til kr eller et glass champagne til kr! Publisert av Reisetips. Vi jenter kan ofte være litt kresne og pirkete på små detaljer som enten ødelegger, eller gjør hele turen.


Jentetur tips

Her er suksess kriteriene for en vellykket jentetur : Direktefly, der det er mulig. I en stadig kaldere og mørkere hverdag kan livet fort bli litt kjedelig. Hva er vel bedre enn å få med jentene på weekendtur? Noen av de mest vellykkede og minnerike feriene er som regel jenteturer, og re:member har funnet fem gode tips til hvor dere burde dra. Tips for deg som vil på spa i Krakow.


Jentetur til Krakow – hva bør dere gjøre? Dessuten har man mange muligheter til å ta morsomme bilder, noe som sikrer minnene fra turen. Les mer om vokskabinettet her. Tower of London På jentetur passer det perfekt å sette av litt tid til å se på Englands kronjuveler.


Jentetur tips

Cartagena: Dere har selvsagt hørt om Alicante. Men visste dere at bare en drøy times kjøring fra flyplassen ligger den vakre havnebyen. Jeg kommer nettopp fra jentetur i London. Mitt beste tips : lei en leilighet. Langt billigere og mye morsommere.


Vi hadde vårt eget night life, like bra som Londons. TIPS FØR DU REISER: Pakk smart og ta med deg så lite som mulig, da unngår du å betale for overvekt på veien hjem. Sørg for å ha ledig plass i kofferten hvis shopping står høyt på listen. Med Ryanair kan hver passasjer sjekke inn opptil to kolli, på eller kg pr.


De som reiser på weekenstur hit velger ofte å oppleve arkitektvidunderet Oppstandelseskirken, samt museet Eremitasjen og det nydelige Vinterpalasset. Et godt tips er å hoppe på en båttur langs elven Neva for å se noe av den utrolige arkitekturen langs kanalene. Dra på The Mariinsky Theatre for kveldsunderholdning med opera og ballett.


Drømmer du om å samle hele jentegjengen og reise bort en helg? Kombinere luksuriøse spabesøk og shopping med strandliv, treningstimer og partynetter – eller en herlig blanding av alt. Her finner du de beste reisemålene for en vellykket jentetur. Bo i egen leilighet med balkong midt i Krakow sentrum Sponset.


Gode opplevelser blir som kjent enda bedre når de deles, og hundekjøring er intet unntak. En weekend på vidda. Dra på en ferd gjennom vintervakker villmark med et kobbel ivrige trekkhunder som motor ­– en opplevelse som byr på store naturopplevelser og fartsfylt moro og utvilsomt vil sette spor.


Dere som er så bereiste i Norges lan osv. Har dere et tips for en jentetur for to jenter som vil bruke en helg vekk fra mann (og barn) - bare på oss selv, liksom. Hadde tenkt oss inn på et hotell av ganske god st. Del gleden med dine venner, din mor, søster eller bestemor og oppdag Budapest! Oppdag en vakker by hvor ting er billig, men hvor du likevel kan få tjenester av høy kvalitet.


Jentetur tips

Jeg og ei venninne er så smått begynt å fundere på en liten jentetur , og så lurer vi litt på hvor vi skal legge ferden. Finnes sikkert tusen millioner tråder om akkurat dette fra før, men jeg prøver meg her likevel. Eller, hvorfor ikke starte reisen med en jentetur med DFDS - Københavnbåten som legger fra land i Oslo og København hver dag klokken 16. Skipene møter hverandre på halvvegen og er fremme ved anløpshavnen neste morgen klokka 09. Ta jenteturen til Cinque Terre Vakker vandring mellom fem byer i Italia.


CINQUE TERRE (VG) - Himmel og hav så vakkert! Vi står i høyden over Cinque Terre og hiver etter pusten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg