mandag 2. mars 2020

Test av bilstoler

Plusstesten er en frivillig test av bakovervendte bilstoler. Den utføres av VTI - den svenske statens vei- og transportforskningsinstitutt - og de tester med høyere kraft enn de europeiske godkjeningene. Fakta om testen av bilstoler. I andre tester har Recaro gjort det bra.


Kjøp av bilstol er en viktig avgjørelse, og markedet kan oppleves stort og vanskelig å navigere. For å gjøre jakten på rett bilstol litt lettere, har vi samlet inn tester av godkjente bilstoler for deg. Alle bilstolene i resultatlista er godkjente etter enten R44- eller R129-standarden (også kalt i-Size). Man kan også kjøpe brukte bilstoler , men dette anbefales av eksperter bare dersom man kjenner selgeren og vet at stolen er riktig håndtert og aldri vært i en kollisjon. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.


Hvilken bilstol som passer best, avhenger også av hvilken bil man har. Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig bilstol til barnet ditt.


Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Det var stor sannsynlighet for at testdukkens hode ville slå inn i deler av karosseriet på bilen. TEST av bilstoler Er du vant med gamle bilstoler , kan du puste lettet ut Det er ingen dårlige bilstoler i denne testen - men vi holder en knapp på stolene som kan svinges. Men de simulerte en lik test og den viste at kollisjonskreftene og skadeomfang ville nå langt over grenseverdiene for teststandarden, sier Mark Pitcher, testleder hos britiske TRL. I tillegg til front- og sidekollisjon testes en rekke andre aspekter.


Tabellen viser stolene som har gjort det aller best i den store, europeiske barnesete-testen som utføres av ADAC og ICRT. ADAC har publisert testresultatene av stoler, Tænk har nye tester og Forenede Danske Motorejere (FDM) har publisert resultatene for bilstoler. En del av stolene er de samme, mens det er andre som vi kun finner hos én av organisasjonene.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vær kritisk og sett deg inn i testenes ulike kriterier. Tester av bilstoler.


Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort. Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Det finnes mange ulike tester og best i test stoler. Produsenten har imidlertid laget en egen rent bakovervendt utgave.


Det aller flotteste resultatet er det Britax Swingfix i-Size som står for. Maxi-Cosi 2wayPearl er i utgangspunktet en kombistol. Planlegger du bilferie med barna?


Tre av barnestolene i testen var så dårlige at de falt helt igjennom i kollisjonstestene. Swingfix oppnår hele poeng, den høyeste poengsummen oppnådd av noen bakovervendt småbarnstol. Disse er alle fra mindre merker og selges kun i et begrenset omfang i. Når foreldre skal kjøpe bilstol til barna sine, er det lurt å velge bakovervendte bilstoler som kommer godt ut i test , sier Carina Henske i Trygg Trafikk. Der Britax Römer får (frontkollisjon) og poeng (sidekollisjon) får Cybex og poeng. BeSafe Izi Go, en bilstol i baby.


Test av bilstoler

UVENTET: Elevene fra Norsk Restaurantskole ble overrasket over at samtlige oppvaskpulver-merker strøk på vår test. Norske Besafe får best karakter i høstens store europeiske test av bilstoler for små barn. På grunn av feste-utfordringene går Cybex Solution M-fix forbi og blir suveren vinner i årets test av barneseter – med jevne og gode karakterer i alle de tre kategoriene stolene har fått poeng. Spar stort på best i test modellen Concord Reverso Pluss, og gjør et kupp på populære stoler med lang brukstid som Axkid Minikid og Klippan Century. Se våre tilbud på bilstoler hos oss.


Du finner også alt av tilbehør. Vi har testvinnerene på lager. Se også på sortimentet vårt av praktiske bilstoltilbehør, som forenkler bilturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg