torsdag 26. mars 2020

Slette venner på facebook

Slette venner på facebook

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Slette venner på facebook

Merk: Hvis du fjerner noen som venn , blir du også fjernet fra vedkommendes venneliste. Hvis du vil bli venner med denne personen igjen, må du legge til vedkommende som venn på nytt. Gå til profilen din ved å trykke på bildet ditt øverst til venstre i nyhetsoppdateringen. Bla nedover til vennelisten din, og trykk på Venner.


Trykk på Mer ved siden av personen du vil fjerne som venn. Slik sletter du noen som venn. Deretter må du trykke på Venner og velge Fjern som venn.


Vil du ikke gå så dramatisk til verks, har du som nevnt altså to andre alternativer. Gå til personens profil ved å skrive vedkommendes navn i søkefeltet øverst. Hold pekeren over samtalen du vil slette , og klikk på. Messenger,men ikke har som venner ? Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen. Er på et vis litt fristet til å slette noen av de jeg ikke snakker med i det hele tatt.


Men samtidig igjen så gjør det jo ikke så mye, er svæ. Se hvem som sletter deg Vil du egentlig vite dette? Hadde en diskusjon om dette og en venninner sier man sletter de man ikke liker.


Slette venner på facebook

Da kan ingen finne profilen din, ikke engang vennene dine. Du slipper også å få epost og andre varslinger. Funksjonen ble lansert for ett og et halvt år siden i USA, men er først nå klar for Norge.


Hvordan slette venner på facebook ? Dette kan være tingen å gjøre hvis du ikke ønsker å se ekskjærestens innlegg i din nyhetsfee eller helst vil unngå at navnet blir foreslått ved tagging og ny melding. Greia er at jeg nå egentlig ikke vil ha noe som helst mer med vedkommende, enn det som er nå. Det er også personen fullt klar over. Vi har en god tone og det som er, men jeg.


Logg på med epost og passor og klikk på Logg inn. Klikk på pilen i øverste høyre hjørne, og velg punktet Innstillinger i menyen som vises. Nederst i høyre hjørne klikker du på Hjelp.


Fra profilen din klikker du på Aktivitetslogg, som du finner øverst ved forsidebildet ditt. Spotify eller Pinterest. Du skal kontakte de forskellige apps og websites for at gendanne kontiene. Visse oplysninger, f. Men Der trykker du på menyknappen nederst til høyre på skjermen (ikonet er en slags firkant med streker på tvers), velger My Friends.


Slette venner på facebook

Da får man opp listen over venner. Jeg bruker Android da. Der trykker og holder du nede et par sekuner på den aktuelle personen, da får du opp en meny der du kan velge å både slette og blokkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg